Black Friday voorbereidingstips

Black Friday komt eraan bij Vuurkorfwinkel.nl}

Tijdens de Black Friday gekte wil je natuurlijk alles van je verlanglijstje met de hoogste kortingen bemachtigen! Hierom is een goede voorbereiding is het halve werk en met de tips van Vuurkorfwinkel.nl scoor jij de beste deals om met de feestdagen er warmpjes bij te zitten. Lees snel verder en bereid je voor op een vlammende Black Friday!

Tip 1: Maak een verlanglijstje

Dit is natuurlijk de meest voor de hand liggende tip die iedereen kan bedenken, echter waar misschien niet iedereen bij stilstaat is om alvast een winkel erbij te kiezen. Door te bepalen waar je het product waarschijnlijk wil gaan kopen zorg je ervoor dat je dit niet meer tijdens Black Friday hoeft uit te zoeken. Het is uiteraard verstandig om minimaal twee winkels uit te kiezen zodat je de kortingen kan vergelijken.

Bij Vuurkorfwinkel.nl heb je de mogelijkheid om combi deals en kortingen te scoren. Helaas maken wij de deelnemende merken pas maandag 22 november bekend. Laat dit je niet tegenhouden en bekijk onze producten voor binnen en buiten. Wie weet komt de vuurschaal of sfeerhaard naar jouw keuze in de actie!

Tip 2: Shop online

Tijdens Black Friday is de stad overspoeld met mensen die aan het jagen zijn op de beste aanbiedingen. De winkels zijn vol en er zijn lange wachtrijen! Blijf hierom thuis en scoor jouw koopjes online vanuit je luie stoel. Er bestaat een kans dat jouw favoriete online winkel niet mee doet met Black Friday maar wel met Cyber Monday. Cyber Monday is op maandag 29 november en is in het leven geroepen ter ere van de online shops.

Vuurkorfwinkel.nl doet mee met zowel Black Friday als Cyber Monday. Beide dagen hebben hun eigen acties en zijn uitgebreid tot een week lang kortingen en deals. Hierdoor heb jij de kans om uitgebreid te shoppen en de leukste producten in huis te halen. Laat je inspireren door de blog over Cosi Fires vuurtafels of over mooi vuurschalen voor bij jou in de tuin. Weet wat je koopt tijdens de grote sale!

Tip 3: Zet je wekker want OP = OP!

Tot slot is het belangrijk om je wekker te zetten om vroegtijdig op de hoogte te zijn van de aanbiedingen! Ook al is er een week lang Black Friday gekte bij Vuurkorfwinkel.nl betekent dit niet dat je oneindig bedenktijd hebt. Tijdens de Black Friday Sale vliegen de producten op de werkvloer om onze oren en bestaat er een kans dat de vuurkorf, bbq of bijpassende accessoires naar jouw keuze allemaal verkocht worden. Wees er daarom op tijd bij zodat je de tijd hebt om een juiste keuze te maken.

Tijdens Black Friday Week staat onze klantenservice voor je klaar om al je vragen over de producten, merken en aanbiedingen te beantwoorden. Bekijk de actiepagina van Black Friday en lees de actievoorwaarden alvorens je iets koopt. Wij wensen je veel koopplezier!

Laat een reactie achter
Verstuur