Moederdag cadeau tips}

Zondag 9 mei is het alweer Moederdag. Weet jij iets om te geven? Wij geven 3 leuke Moederdag tips! Verras je moeder met een gezellig en warm cadeau.

Moederdag tip 1: De Cosiscoop gaslantaarn van Cosi  

Met deze trendy gaslantaarn van Cosi creëer je een sfeervol licht in de tuin of op het terras. De gaslantaarn werkt heel eenvoudig op een gascartouche van 190 gram en brandt hiermee circa 5 tot 6 uur. Gezelligheid gegarandeerd!  
 
De gaslantaarn Cosiscoop is gemaakt van staal en aan de bovenzijde voorzien van glas zodat u een goed zicht heeft op de vlam. Met de knop aan de achterzijde kunt u de hoogte van de vlam instellen. En wilt u de lantaarn verplaatsen, dan maakt u gebruik van de draaghendel. 
 
Wij hebben een gevarieerd assortiment aan sfeervolle Cosi gaslantaarns. Ze zijn in allerlei modellen en kleuren beschikbaar, van terracotta en olijfgroen tot aan strak zwart. 
 
Kortom; Wil je je moeder blij maken met een bijzonder type sfeerlicht voor in de tuin, dan is een Cosiscoop gaslantaarn een echte aanrader! 

>> Cosi gaslantaarns vanaf €79,- 

 

Moederdag tip 2: Vuurschaal Frieda van HEAT Outdoor Living


Voor een gez
ellige avond in de tuin kan een vuurschaal natuurlijk niet ontbreken. Verras daarom je moeder met een mooie vuurschaal van HEAT Outdoor Living. Het vuurschalen assortiment van HEAT bestaat uit Classic vuurschalen van 60, 80 en 90 cm. Ook is er de HEAT vuurschaal Frieda, een vuurschaal die op drie poten staat.  

 
De Classic vuurschaal van HEAT Outdoor Living is al gespot op TV bij het programma ”Lang Leve de Liefde”! Bekijk nu het TV fragment van Lang Leve de Liefde waar Laura en Edgar genieten van de warmte en gezelligheid die de HEAT vuurschaal met zich meebrengt. 
 
>> HEAT vuurschalen vanaf €39,95. 

 

Moederdag tip 3: BonFeu BonSolo tuinhaard 

De BonFeu haarden zijn een echte tuintrend aan het worden. En nu de eerste zonnige dagen al zijn geweest is het heerlijk om de dag door te brengen in de tuin! Met de BonFeu BonSolo stook je een mooi vuurtje en kun je tegelijkertijd genieten van een BBQ met het meegeleverde grillrooster. Verras je moeder met deze trendy tuinhaard, beschikbaar in zwart of roestkleur. 

>> BonFeu BonSolo€155,- 
 
De BonFeu collectie bestaat uit vuurschalen, vuurkorven en tuinhaarden in verschillende kleuren en formaten, voor ieder wat wils!  

___________________________________________________________________________________________________________________________________________

Wij van Vuurkorfwinkel helpen je graag aan een mooi moederdag cadeau. Een vuurkorf, tuinhaard of een andere terrasverwarming, bij ons ben je aan het juiste adres! Laat je inspireren door ons grote assortiment aan topmerken die aansluiten bij de laatste trends op het gebied van interieur en design.

Fijne moederdag!