Maandelijkse archieven: Juni 2018

 1. Tuinhaard kopen? Surf dan snel naar Vuurkorfwinkel.nl

  Met een tuinhaard lekker relaxen in de tuin

  Wanneer de zomer in aantocht is en de temperaturen aangenaam zijn, willen we graag zoveel mogelijk tijd in de tuin doorbrengen. Nee, een eenvoudig klapstoeltje is in deze tijd ècht niet meer voldoende om buiten van het mooie weer en de rust te kunnen genieten. Tegenwoordig breiden we onze leefruimte flink uit door van onze tuin een echte buitenkamer te maken. Een loungehoek met vrolijk gekleurde zachte kussens op de banken; dat is een stuk comfortabeler.

  Cosistoves Mid houtkachelOok zien we steeds meer tuinen met een luxe buitenkeuken. Buitenkoken is namelijk helemaal “hot” en het aanbod aan fraaie kooktoestellen is inmiddels enor

  Lees meer »
 2. Welke terrasverwarmer past het beste bij u?

  Terrasverwarming: het hele jaar genieten op uw terras

  Wilt u er het hele jaar door warmpjes bij zitten? Met een comfortabele terrasverwarmer van Vuurkorfwinkel.nl kunt u ook op frisse dagen van uw terras, tuin of balkon genieten. Of het nu middenin de zomer is of hartje winter: onze terrasverwarming voorziet u elke avond van een zwoel, mediterraans temperatuurtje.

  Terrasverwarming verandaWelke terrasverwarmer past bij uw tuin?

  U heeft de hele dag genoten van uw zonovergoten terras. Ondertussen is de avond ingevallen en is de zon weg. U merkt dat het frisser wordt. Maar naar binnen, dat wilt u liever niet.

  Lees meer »
 3. Buiten koken met de OFYR

  OFYR: de magie van buiten koken!

  De OFYR is een schitterend en functioneel kunstwerk, gemaakt om in de buitenlucht heerlijk op te koken & grillen. Lekker even met het gezin, of juist met een grote groep vrienden en familie om u heen. Het innovatieve, ronde ontwerp is ook ideaal om met meerdere personen tegelijk te gebruiken. Bent u klaar met koken en grillen? Dan gebruikt u de OFYR als sfeervolle buitenhaard. Deze ware eyecatcher zorgt voor warmte en gezelligheid. Iets wat uw familie en vrienden vast kunnen waarderen! Heerlijk samenzijn onder het genot van een hapje en een drankje. Mooie, fijne verhalen, kijkend naar het knisperende vlammenspel. De OFYR is een absolute must have voor nog meer onvergetelijke avonden!

  Lees meer »