Maandelijkse archieven: September 2012

 1. Kastanjes roosteren....

  Een koud kunstje met de Kastanjepan van Barbecook....

  Binnenkort zijn ze weer overal te vinden: tamme kastanjes. Een lekker en leuk recept is om ze te grillen boven een houtvuur met onze handige kastanjepan van Barbecook.

  Ingrediënten:

  • Tamme kastanjes
  • Hartige afwerking: peper, zout en boter
  • Zoete afwerking: suiker, stroop of honing

   

  Bereiding:

  Snij met een scherp mes een kruis in de bovenkant van de kastanjes,
  Lees meer »
 2. Is het BBQ-seizoen ten einde?

  Begin Herfst = Einde BBQ seizoen?

  Nee, natuurlijk niet! Mits aangepaste kledij kun je het hele jaar door, en dus ook tijdens herfst en winter, blijven barbecueën. Met onze vuurschalen, driepoot en sudderpotten kun je er bovendien een heel sfeervolle en unieke ervaring van maken. Wat dacht je van

  Lees meer »
 3. Vuurschaal kopen? Dan bent u bij Vuurkorfwinkel.nl aan het juiste adres!

  De Esschert Vuurschaal Large nu extra voordelig!

  Het einde van de zomer nadert. De herfst staat al weer voor de deur en de temperaturen nemen 's-avonds snel af. Met een heerlijk vuur geniet u ook tijdens het nazomeren van sfeervolle avonden.

  De extra grote Vuurschaal uit de Esschert collectie oogt robuust en stabiel. Door de vormgeving van de Vuurschaal staat deze op iedere ondergrond stabiel wat de veiligheid van openvuur ten goede komt. Door het open design van de Esschert Vuurschaal raakt u betovert door de sierlijke vlammen. Met de Esschert Vuurschaal creëert u uw eigen kampvuur bij

  Lees meer »
 4. Terrashaard BBQ Palazzetti Giglio

  Vanaf nu te koop bij Vuurkorfwinkel.nl : Palazzetti tuinhaarden

  Een gangbaar merk binnen de stenen en betonnen tuinhaarden is Palazzetti. De Palazzetti heeft een kenmerkende vorm. Als u hem niet al bij de buren heeft zien staan, dan ziet u deze tuinhaard wel ergens anders in de straat. Palazzetti maakt tuinhaarden die behalve mooi ook erg functioneel zijn. De meeste tuinhaarden van dit merk beschikken over een plaats onder het vuur om hout of houtskool op te slaan.

  De Palazzetti’s hebben als gezamenlijk voordeel dat ze niet alleen kunnen fungeren als buitenhaard, m

  Lees meer »
 5. Ongekende mogelijkheden met de Barbecook Driepoot

  Een unieke manier van buitenkoken? De Barbecook Driepoot biedt diverse mogelijkheden om op een verrassende manier in de buitenlucht te genieten van heerlijke maaltijden en een gezellig tuinvuur!

  De Barbecook Driepoot is het basismodel. Door dit model uit te breiden met een vuurschaal en bijvoorbeeld de Sudderpot, het Braadrooster of de  Barbecuepan sta je binnen de kortste keren lekker buiten te koken. Bevestig de afzonderlijke pannen aan de vernikkelde kettingen en geniet van de ongekende mogelijkheden.

  Met de Barbecue Driepoot komen niet alleen de verrukkelijkste gerechten op tafel. Het is ook gewoon een indrukwekkend en vernieuwend object om naar te kijken. Een geweldige manier om

  Lees meer »