Maandelijkse archieven: Juni 2012

 1. Vernieuwde garantie op de webshop van vuurkorfwinkel.nl

  Vanaf 1 juli ook nakomingsgarantie bij Vuurkorfwinkel.nl

  Eindelijk is het zover. Met trots meldt het bestuur van de Stichting Webshop Keurmerk dat per 1 juli 2012 de Stichting is aangesloten bij de Stichting Geschillen Commissie (SGC) en dat er een eigen onafhankelijke Geschillencommissie Webshop van start gaat. Dat betekent dat naast de Thuiswinkel Organisatie ook Webshop Keurmerk eindelijk een eigen onafhankelijke geschillen-commissie heeft. Thuiswinkel heeft jarenlang getracht deze enorme vooruitgang tegen te gaan, maar de Stichting Webshop Keurmerk wordt in deze vooruitgang volledig gesteund door de Consumentenbond en de SGC.

  Deze eigen Geschillencommissie Webshop betekent een erkenning die lang is nagestreefd en nu eindelijk bereikt is. Uiteraard genoot Webshop Keurmerk al het nodige vertrouwen, maar vanaf 1 juli

  Lees meer »
 2. In deze blog: tuintrends van 2012

  Dé trends van voorjaar 2012

  Wat zijn uw plannen voor dit tuinseizoen? Laat u inspireren door de trends voor 2012: Warm Embrace, Utility en Sobriety.

  De tuintrends zijn natuurlijker dan ooit. Je kunt de natuur in de tuin zien, voelen, horen, ruiken én proeven. Die intense natuurbeleving werkt als een warm, ontspannend bad. Het geeft energie om mee te doen met alle nieuwe ontwikkelingen, maar het is ook heerlijk om alles even los te kunnen laten. Daarvoor creëren we ons eigen stukje natuur; een groene vrijplaats waar je jezelf mag zijn.

  Groen & onderhoudsvriendelijk

  Door de toepassing van veel groen is de tuin een prettige plek om je even terug te trekken. En tegelijk moet het onderhoud eigenlijk niet te veel tijd kosten. En dat kan: met een goede keuze voor beplanting en andere materialen is het mogelijk om een groene, makkelijk te onderhouden tuin te creëren.

  Hout, bakstenen & gevlochten riet

  De inrichting van de tuin neigt ste

  Lees meer »
 3. Tuininterieur tips voor een kleine tuin

  5 tips voor kleine tuinen

  We zijn niet allemaal gezegend met een grote tuin. Toch hoeft een tuin niet altijd groot te zijn om er iets moois van te maken. Hier volgen enkele tips om optimaal gebruik te kunnen maken van je kleine tuin.

  Optisch bedrog

  Het is een kunst om mensen optisch te bedriegen door kleine veranderingen in je tuin aan te brengen. Met een kleine tuin is het niet slim om een hoge en dichte omheining te gebruiken, hierdoor lijkt deze nog kleiner. Heb je toch een schutting? Dan is het verstandig om de planken horizontaal te bevestigen, hierdoor lijkt de tuin langer. Ook kun je diepte suggereren door de achterkant van de tuin donker te maken. Dit kan je doen door een schutting of muur met bijvoorbeeld klimop te laten begroeien. Als je de achterkant van de tuin licht houdt, geeft dit de tuin meer breedte. Met een spiegel of schildering geef je de tuin een verrassend effect. Ook lijkt de tuin met een spiegel groter door de weerspiegeling

  Lees meer »
 4. Hoe organiseer ik het ultieme barbecuefeest?

  Hoe organiseer ik het ultieme barbecuefeest deze zomer?

  Het is eindelijk zomer, het mooie weer komt er snel aan. Twee hele goede redenen om eens even flink uit te pakken met een fantastisch barbecuefeest! Vuurkorfwinkel.nl heeft voor jou een aantal tips op een rijtje gezet, zodat je met gemak een onvergetelijk feest kunt organiseren

  1.   Zorg voor een volle gasfles en/of voldoende briketten.

  2.   Barbecue veilig en steek de barbecue aan met een brikettenstarter.

  3.   Zorg dat de deksel van de gasbarbecue open staat wanneer je deze aansteekt.

  4.   Plaats de barbecue op een vlakke en stevige ondergrond.

  5.   Houd er rekening mee dat er gemiddeld 350 gram vlees per persoon nodig is met daarbij de nodige bijgerechten.

  Lees meer »