Maandelijkse archieven: Maart 2017

 1. Nieuwe OFYR collectie 2017

  Nieuwe OFYR collectie 2017: vuurschalen en buitenkeukens 

  Bent u net als wij fan van OFYR? Dan is er goed nieuws, want de nieuwe collectie 2017 is beschikbaar. Hiermee is er ruim keuze uit nieuwe vuurschalen, praktische buitenkeukens en mooie accessoires. We zetten enkele nieuwe items voor u op een rij.

  Kegelvormige vuurschaal op sokkel

  ofyrWie OFYR nog niet kent, heeft aan 1 foto genoeg om dit merk nooit meer te vergeten. Kenmerkend is de kegelvormige vuurschaal op sokkel gemaakt van cortenstaal. Dit koperhoudende staal is weervast en herkent u aan de bruinoranje roestkleur. De OFYR vuurschaal is hierdoor onverwoestbaar en hij kan het hele jaar onafgedekt buiten staan. Ideaal want dit kunstzinnige ontwerp is werkelijk een genot om naar te kijken.

  Lees meer »
 2. Tips om uw tuin klaar te maken voor de lente

  3 tips om uw tuin voorjaar klaar te maken en heerlijk buiten te leven

  tuin-met-buitenhaard

  De lente is binnen handbereik. Hoogste tijd om de tuin voorjaar klaar te maken. Dat betekent de handen uit de mouwen steken om alles er weer netjes uit te laten zien. Ook de barbecue en andere tuinaccessoires even nakijken, zodat u ze later probleemloos kunt gebruiken. In deze blog 3 tips om straks lekker van uw tuin te kunnen genieten.

  Lees meer »
 3. Barbecook Siesta: barbecueën was nog nooit zo uitdagend!

  Barbnecook SIESTA header

  De Trend in grillen en barbecueën: Eenvoud en comfort

  De voorjaarszon doet al haar best en prikkelt al onze barbecuegevoelens. Het wordt weer tijd om te gaan grillen. Dus haal de barbecue uit de garage, maak hem schoon en laat je barbecuegevoel weer op temperatuur komen.

  Maar is je barbecue nu toch wel echt toe aan vervanging of wil je dit jaar je grenzen echt gaan verleggen? Misschien is een comfortabele gasbarbecue dan wel de ultieme barbecue voor je. De Barbecook Siesta zorgt in ieder geval voor instant-barbecueplezier zonder stress.

  Lees meer »