Black Friday komt eraan

 

Winkelen tot je erbij neervalt doe je tijdens Black Friday Week bij Vuurkorfwinkel.nl! Een vuurschaal, tuinhaard of sfeerhaard, je koopt het bij de sfeermakers. Het assortiment is heel breed en beschikt over de leukste merken zoals BonFeu, OFYR, Dimplex en nog veel meer.

Helaas is Black Friday Week 2021 afgelopen, maar wees niet getreurd! Volgend jaar op vrijdag 25 november 2022 staan op deze pagina weer te leukste aanbiedingen. Kan je niet wachten? Bekijk dan het huidige assortiment en vind jouw favoriete vuurkorf, terrasverwarming of vuurtafel

 

 

 
Black Friday bij Vuurkorfwinkel.nl 

Black Friday bij Vuurkorfwinkel.nl

Black Friday is een jaarlijkse terugkomende shopdag. Black Friday valt op de vrijdag na Thanksgiving, een dag waarop veel Amerikanen traditiegetrouw beginnen met het doen van inkopen voor de Kerstdagen. Om de mensen naar de winkels te trekken, adverteren veel winkels dan met speciale aanbiedingen. De meeste Amerikanen krijgen zelfs een extra vrije dag waardoor ze de mogelijkheid hebben om uitgebreid hun kerstinkopen te doen. Sinds een aantal jaar is Black Friday ook een bekend fenomeen geworden in Nederland en doen veel winkels mee aan de koopgekte, zo ook Vuurkorfwinkel.nl!

Wanneer is Black Friday 2022?

Black Friday valt in 2022 op vrijdag 25 november. Black Friday is de dag waarop vele winkels hoge kortingen hanteren en speciale deals communiceren met hun klanten. De koopjesgekte komt oorspronkelijk uit Amerika en begon als een enkele dag maar is inmiddels bij vele winkels uitgegroeid tot een week lang mooie kortingen en deals.

Hoelang duurt Black Friday 2022?

Oorspronkelijk is Black Friday slechts één dag, maar bij veel winkels worden de kortingen en deals minimaal acht dagen gepresenteerd. Dit betekent dus dat er een ruime week genoten kan worden van heel veel aantrekkelijke deals. Zo zijn er winkels die hun campagnes een week laten gelden of er zijn winkels die iedere dag een nieuwe dagdeal publiceren. 

Hoeveel keer per jaar is Black Friday?

Black Friday wordt eenmaal per jaar gevierd, toch staat vaak de hele maand november al in het teken van de kortingsfestijn. Hoe dit jaar Black Friday eruit ziet bij Vuurkorfwinkel.nl is nog een verrassing. Wel kunnen we verklappen dat er vlammende kortigen gaan zijn die je niet wil missen, dus blijf op de hoogte!

Hoe is Black Friday ontstaan?

De theorieën over het ontstaan van Black Friday verschillen, maar één theorie klinkt misschien wel heel logisch. De kleur black (zwart) komt voort uit het boekhoudkundig systeem van Amerika. De verliezen worden in het rood geschreven en de winst in het zwart. Om het jaar af te sluiten met zwarte cijfers moet er vaak nog winst gemaakt worden. Ofwel de bedrijven moeten in de zwarte cijfers komen, vandaar dus Black Friday!

Inmiddels is Black Friday, zoals zo veel Amerikaanse tradities, over komen waaien naar Europa en nu dus ook in Nederland een enorme hype. Dankzij bekende campagnes van grote retailers heeft deze dag in Nederland meer bekendheid gekregen en is het aantal deelnemende winkels enorm toegenomen.

Speciale Black Friday Week deal

Ook Vuurkorfwinkel.nl doet mee aan Black Friday! We hebben vlammende acties op poten gezet! Lees alvorens je aankoop de actievoorwaarden zodat je goed op de hoogte bent.

 

 

Alles voor een sfeervol buitenleven

  • Voor 17:00u besteld, morgen in huis*
  • gratis verzending boven € 50,00
  • Achteraf betalen