Maandelijkse archieven: December 2017

 1. Feestdagen in eigen tuin

  Vier de feestdagen in eigen tuin

  feestdagenGezellig rond het vuur, hapje en een drankje erbij en ultiem genieten van een heerlijke sfeer? Wie wil dat nou niet? Pak het dit jaar eens helemaal anders aan en vier de feestdagen buiten. In uw eigen tuin rondom de vuurkorf met familie en vrienden.

  Winterse sfeer en warmte tijdens de feestdagen

  De feestdagen buiten vieren is niet voor iedereen gebruikelijk, maar wel heel gaaf! En wat houdt u tegen? De winters zijn tegenwoordig warmer en er zijn een hoop producten om het toch warm en aangenaam te houden. Eten, drinken, vuur, warmte, het gezelschap van vrienden en familie, alles om heerlijke feestdagen te beleven in uw eigen winter wonderland.

  Met een

  Lees meer »
 2. Kerstdiner met de OFYR

  Met de OFYR een gezellig en sfeervol kerstdiner

  kerstboom1De gezellige kerstdagen komen er weer aan en dat is de tijd om heerlijk bij elkaar te zijn. Het huis wordt versierd en de kerstboom wordt opgetuigd. Heeft u al een idee wat de plannen zijn met het kerstdiner? Wat dacht u van een sfeervol kerstdiner zelf bereiden op een OFYR BBQ?

  Kerst is een tijd waar vaak lang naar wordt uitgekeken en waarvoor al ruim van te voren plannen worden gemaakt. Het is een ideale gelegenheid om gezellig met familie en vrienden samen te zijn en te genieten van de quality time in een vaak druk leven.

  Veel mensen

  Lees meer »