Maandelijkse archieven: Juni 2013

 1. Tuinverlichting: volop mogelijkheden om sfeer te maken

  In de eigentijdse tuinen van de hand van tuinontwerper Erik van Gelder speelt verlichting een belangrijke rol. Daarom van hem enkele tips voor tuinverlichting.

  “De laatste tijd is er meer aandacht voor verlichting in de tuin omdat duidelijk is dat dit echt meerwaarde geeft. Vroeger werd alleen functionele verlichting toegepast maar tegenwoordig zijn er zoveel mogelijkheden om met licht sfeer te maken. Daarnaast is het steeds makkelijker om verlichting aan te sluiten in verband met de led-verlichting op 12 Volt; led is heel veilig en duurzaam, bovendien gaan led-lampen heel lang mee. Tijdens het maken van het schetsontwerp denk ik al na over de verlichting want deze probeer ik goed te doceren. Mensen realiseren zich vaak niet d

  Lees meer »
 2. Op zoek naar een origineel vaderdagcadeau?

  Ben je nog op zoek naar een origineel vaderdagcadeau?

  Zondag 16 juni a.s. is het weer Vaderdag en worden alle vaders in het zonnetje gezet. Ze worden verwend met een ontbijt op bed of krijgen een cadeau van hun kinderen. Vaderdag is een mooi moment om te laten zien hoe je je vader waardeert.

  Sokken of een stropdas?

  Maar het zoeken van een origineel Vaderdagkado is niet eenvoudig. Velen denken in eerste instantie vaak aan voor de hand liggende cadeaus zoals een paar sokken of een stropdas. Maar daar kun je toch niet meer mee aan komen? Ook de USB gadgets en de mini helikoptertjes kennen we nu ondertussen wel. En welke man zit daar nu eigenlijk op te wachten? Maar wat dan wel?

  Speciale selectie vaderdagkado’s

  Om het kiezen wat makkelijker te maken heeft

  Lees meer »