Cosie Fires - Cosidesign Line - vuurtafels - Vuurkorfwinkel.nl}

Let’s get Cosi! Dat is de wel bekende slogan van Cosi Fires waarmee het merk haar producten omschrijft. Een pakkende slogan die het gevoel goed overbrengt wanneer je een vuurtafel van Cosi Fires in huis haalt. Alle Cosi producten zijn gemaakt om te genieten van de mooie momenten in het leven. Koudere temperaturen betekenen vaak dat je niet op ieder gewenst moment buiten kunt zitten. Met de producten van Cosi ben je minder afhankelijk van de weersomstandigheden.  

Cosi vuurtafel collectie 

Zoals al aangegeven brengt een Cosi vuurtafel een knus en warm gevoel. Naast een aangename sfeer staat Cosi Fires ook voor design en de toepassing van duurzame technieken en materialen. Dit is zichtbaar door de gehele collectie van het merk.

COSIDESIGN LINE

De Cosidesign Line is de nieuwste toevoeging aan de Cosi collectie en wordt gezien als het neusje van de zalm. De vuurtafels is gemaakt van een RVS-frame met een keramiek tafelblad. Door het frame oogt de vuurtafel minimalistisch maar zeer sterk. Tevens is elke tafel uniek aangezien het tafelblad een mooie marmerlook heeft en omdat dit een natuurproduct is. Tot slot, past een gasfles van een max. hoogte van 40 cm in het frame waardoor je dit niet in het zicht heeft.   

COSIVISTA

Met de Cosivista maak je van jouw tuin of overkapping een gezellige en sfeervolle zitplaats. De Cosivista is een van de verrassende toevoegingen aan de Cosi collectie. Het is een vrijstaande gashaard waar je doorheen kan kijken. Wanneer je de haard tegen een muur wilt plaatsen is er een zwarte achterwand meegeleverd zodat je één van de glaswanden kan omwisselen.  

COSILOFT

De Cosiloft lounge table is een prachtige loungetafel die je helemaal naar jouw smaak kan samen stellen. Het design lijkt veel op de Cosidesign Line, maar i.p.v. een RVS-frame beschikt de Cosiloft collectie over een aluminium frame in twee verschillende kleuren. Voor het tafelblad heb je een keuze uit teak, zwart en grijs. Tot slot kan de gasfles netjes opgeborgen worden in de daarvoor bestemde opbergkubus.  

COSIFLOW

Binnen de Cosiflow collectie heb je een keuze uit twee formaten namelijk, square en straight. Beide vuurtafels hebben een kleinere vuurschaal waardoor de tafel ook nog goed gebruikt kan worden voor borrelhapjes en drankjes. Onder de tafel is een extra plank bevestigd om losse spullen te plaatsen. Door het strakke aluminium design past deze tafel bij elke tuinset.  

COSIPURE

De Cosipure vuurtafels zijn robuuste tafels beschikbaar in twee kleuren (zwart en wit) en in twee formaten (vierkant en rechthoek). De vuurtafels hebben een dicht frame waardoor de vuurtafel compact oogt. Het tafelblad is gemaakt van teak en geeft de vuurtafel een natuurlijke uitstraling waardoor deze mooi staat in een ruimte met groene kleuren. De gasfles plaats je eenvoudig in het frame waardoor deze niet in het zicht staat.  

COSIBRIXX

De Cosibrixx 60 is de meest compacte vuurtafel in de Cosi collectie. De vuurtafel is beschikbaar in het antraciet en grijs en is gemaakt van aluminium. De Cosibrixx 90 is net zo compact als de Cosibrixx 60 echter heeft deze vuurtafel net iets meer tafelruimte voor hapjes en drankjes. Door het aluminium zijn de twee vuurtafels bijna onderhoudsvrij en eenvoudig in gebruik.  

Cosi fires tables de feu

COSICUBE

Deze robuuste Cosicube modellen zijn gemaakt van Douglas hout in combinatie met een RVS-buitenkwaliteit bovenplaat, wat ze uitermate geschikt maakt voor buitengebruik. Een gasfles met een inhoud tot en met 5 kg plaats je achter het onzichtbare luik in de Cosicube. De Cosicube wordt met de hand vervaardigd wat elke Cosicube uniek maakt. De Cosicube wordt veelal gebruikt als loungetafel bij een loungeset.  

Cosi Accessoires

Vuurtafels van Cosi Fires worden standaard geleverd inclusief keramische houtblokken, lavastenen, beschermhoes en soms ook een gasdrukregelaar. Daarnaast zijn vrijwel alle vuurtafels nog uit te breiden met leuke en praktische accessoires zoals een glasset, afdekplaat, beschermhoes voor de gasfles of side tables waarop je hapjes en drankjes kwijt kan.  
 
Wanneer je geen ruimte hebt voor een vuurtafel maar wel graag dat Cosi-gevoel in huis wilt halen, dan zijn de Cosiscoop producten wellicht iets voor jou! De Cosiscoop producten zijn praktische gaslantaarns die in een handomdraai jouw huis, balkon of serre om toveren tot sfeervolle zit plek.   

Cosi Fires

Cosi Fires is een hypermodern merk dat een prachtige serie trendy buitenproducten op de markt heeft gebracht. Zo is er het complete lijn met Cosi fires vuurtafels, werkend op gas. De producten van Cosi zijn speciaal ontworpen om een hotspotgevoel te creëren in uw eigen tuin, op het terras of op het balkon.  
 
Naast de vuurtafels van Cosi Fires beschikt Vuurkorfwinkel.nl over een groeiend assortiment vuurtafels van diverse andere merken. Bekijk ons brede assortiment hieronder of lees eerst nog wat meer over de vuurtafels van Cosi Fires.