Maandelijkse archieven: Juli 2017

 1. Terrasverwarming voor lange avonden buiten

  Een comfortabele terrasverwarmer voor lange avonden buiten

  terrasverwarmer-2-640x480Een mooie zomeravond kan voor veel mensen natuurlijk niet lang genoeg duren. In ons klimaat hebben we geen overvloed aan dit soort dagen dus is het motto natuurlijk al snel dat er optimaal van genoten moet worden als dat kan. Gelukkig zijn er mogelijkheden om nóg meer te genieten van het mooie weer….. weer of “geen” weer. Kies een comfortabele terrasverwarmer voor lange avonden buiten. U kunt hiermee vaker én langer van uw terras genieten.

  Lees meer »
 2. Kerstpakket met vuurkorf of vuurschaal - Vuurkorfwinkel.nl

  Bent u op zoek naar een kerstpakket met vuurkorf?

  U zult het misschien niet geloven, maar wij zijn al weer druk bezig geweest met de samenstelling van ons assortiment kerstpakketten.

  Winterfeest_BBQ_KubusWeliswaar zitten we nog midden in de zomer en steken we op dit moment liever de barbecue aan dan te denken aan de laatste (koude) maanden van het jaar, voor ons is het essentieel om op tijd onze zaakjes op orde te hebben. Zelf denken wij dat we er weer in geslaagd zijn om een aantal originele kerstpakketten met vuurkorf of vuurschaal te hebben samengesteld!

  Originele kerstpakket met vuurkorf of vuurschaal

  Het laatste kwartaal van het jaar staat bij ons ieder jaar weer voor een groot deel in het teken van de Sinterklaas- en Kerstcadeaus, maar natuurlijk ook van de traditionele kerstpakketten. Nergens is die traditie zo groot als in Nederland.

  Lees meer »