Cyber Monday Week komt eraan

 

Na Black Friday Week komt Cyber Monday Week en ook dan profiteer je van hoge kortingen en vlammende deals! Bij Vuurkorfwinkel.nl duurt Cyber Monday niet één dag maar de hele week zodat jij de tijd hebt om de leukste producten in huis te halen. Op maandag 29 november maken we de Cyber Monday Week aanbiedingen bekend. Zorg dat je er bij bent!

Op maandag 29 november 2021 om 10.00 uur vind je op deze pagina de leukste Cyber Monday Week aanbiedingen.

Helaas is het nog geen Cyber Monday Week, maar neem een kijkje op de Black Friday actiepagina en scoor leuke kortingen op de merken BonFeu en OFYR!

BEKIJK HIER DE BLACK FRIDAY PAGINA

We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.

Wat is Cyber Monday?

Cyber Monday is een jaarlijkse terugkomende shopdag en valt dit jaar op maandag 29 november. Net zoals bij Black Friday zijn er mooie aanbiedingen en acties waarbij shoppers inslaan voor de feestdagen. Echter, het verschil tussen Black Friday en Cyber Monday zit hem in het feit dat deze deals énkel online gelden, daarom ook de naam ‘Cyber Monday’.

Hoelang duurt Cyber Monday 2021?

Oorspronkelijk is Cyber Monday net zoals Black Friday slechts één keer per jaar en duurt de shopgekte één dag. Echter, bij veel winkels worden de kortingen en deals meerdere dagen gepresenteerd. Dit betekent dat er een diverse aantal dagen genoten kan worden van heel veel aantrekkelijke online deals. Bij Vuurkorfwinkel.nl kun je een week lang genieten van Cyber Monday, van maandag 29 november tot en met 3 december. De invulling van deze week wordt op maandagochtend 29 november bekend gemaakt.

Hoe is Cyber Monday ontstaan?

Om te begrijpen hoe Cyber Monday is ontstaan is het belangrijk om eerst te weten waarom Black Friday in het leven is geroepen! Black Friday is namelijk ontstaan doordat winkels met goede aanbiedingen inspeelden op de toename aan inkopen voor de feestdagen. Dit waren voorheen voornamelijk offline winkels maar nu doen ook online winkels mee aan Black Friday. Cyber Monday is ontstaan doordat online winkels hun kans grepen om een eigen promotieactie te starten ter ere van online winkelen.

Speciale Cyber Monday week deal

Ook Vuurkorfwinkel.nl doet mee met Cyber Monday! We hebben een leuke actie op poten gezet zodat jij er warmpjes bij zit tijdens de feestdagen. Lees alvorens je aankoop de actievoorwaarden zodat je goed op de hoogte bent.

Alles voor een sfeervol buitenleven

  • Voor 17:00u besteld, morgen in huis
  • gratis verzending boven € 50,00
  • Achteraf betalen