Maandelijkse archieven: Mei 2022

 1. Grillen: dé buitenkook methode van deze zomer! Wordt de beste grill chef.

  Grillen: dé buitenkook methode van deze zomer! Wordt de beste grill chef.

  Het is bijna zomer en dat betekent maar één ding; het is tijd om de barbecue weer uit de kast te halen. Komende maand is het barbecue maand bij Vuurkorfwinkel en lichten wij elke week een andere kooktechniek uit om jullie te inspireren. Barbecueën is al eeuwenoud en door de jaren heen zijn er een hele hoop verschillende manieren ontwikkeld waarop je met de barbecue kan koken. Van al deze methodes is grillen toch wel de allerbekendste. In deze blog vertellen we je wat meer over deze populaire manier van koken.  

  Lees meer »
 2. Het seizoen gaat van start! Dit is hoe jij heerlijk kunt buiten koken deze zomer.

  blog buiten koken seizoen

  De zomer gaat van start, de barbecue kan aan en we gaan weer heerlijk buiten koken. Samen buiten koken is de manier om van het mooie weer te genieten en tegelijkertijd jouw kookkunsten uit de kast te halen. Wil je eens iets ander proberen dan de traditionele barbecue en ben je klaar voor een uitdaging? Lees dan deze blog en laat je inspireren door de vele technieken die je kunt gebruiken om buiten te koken.

  Lees meer »
 3. Onze nieuwe aanwinst: De Stoked BBQ Braai!

  Banner Blog Stoked BBQ

  Het zomerse weer is in aantocht dus dat betekent buiten eten of heerlijk nagenieten na een lange werkdag. Met deze nieuwe Stoked BBQ tuinhaard in ons assortiment zul je zowel kunnen genieten van een mooie tuinhaard met een flink vuurtje als van een barbecue om lekker op te braden, wokken of koken. Lees alles over de Stoked BBQ tuinhaard in deze blog!

  Lees meer »