Maandelijkse archieven: Juni 2022

 1. Stoven: een kwestie van geduld!

  blog stoven kooktechniek

  Een zomerse stoof, een gestoofd visje of een heerlijke zachte groentesalade. Al deze gerechten maak je makkelijk door de techniek van stoven te gebruiken. Het langzaam garen van de ingrediënten laat de smaken in de stoofpan samensmelten en resulteert in een smaakvolle stoof met heerlijk zacht gegaarde ingrediënten. Ben je nieuwsgierig naar deze techniek en wil je deze graag zelf gaan uitproberen? In deze blog lichten wij deze kooktechniek uit en inspireren wij je graag om zelf te gaan stoven!  

  Lees meer »
 2. Leef je uit op de Plancha, dé trend van deze zomer!

  Leef je uit op de Plancha, dé trend van deze zomer!

  Staat jouw vuurkorf of vuurschaal prachtig in de tuin maar zoek je nog een manier om eenvoudig buiten te koken? Leef je deze zomer dan uit op de plancha's van BonFeu. Zo kun jij het plancha bakken ontdekken en komende zomer deze kooktechniek uitgebreid uitproberen. 

  Lees meer »
 3. Geef deze Vaderdag een origineel cadeau!

  Geef deze Vaderdag een origineel cadeau!

  Vaderdag, de dag dat wij het vaderschap vieren. Een liefdevolle dag voor jouw vader, opa of papa-to-be. In het assortiment van Vuurkorfwinkel vind je zeer leuke cadeaus die jij kunt schenken en die jouw vader zeker zal waarderen. Kies jouw originele Vaderdag cadeau voor 2022 en verras je vader! Weet je nog niks? Lees dan onze blog en laat je inspireren door onze cadeautips! 

  Lees meer »
 4. Roken in een rookoven of op jouw barbecue. Een gezonde én leuke kooktechniek!

  Roken in een rookoven of op jouw barbecue. Een gezonde én leuke kooktechniek!

  Een gerookt plakje zalm op een bagel met roomkaas of een rokerig stukje vlees met een pittige barbecuesaus erbij. Heerlijke gerechten kunnen gemaakt worden met de verrassende en gezonde kooktechniek van het roken. Dus pak de rookoven of barbecue erbij en rook er op los. Want roken is gezond.. met een rookoven! Meer weten over de techniek van roken, tips en tricks? Lees de blog en laat je inspireren.

  Lees meer »