Buitenhaard op gas}

De koude dagen verwelkomen op je terras of tuin, kan bij de eerste gedachte een pijnlijk gevoel zijn. Je zegt gedag tegen warmte, licht en gezelligheid! Hallo kou, kortere dagen en… gezelligheid! Ook met het herfst- en winterseizoen liggen de kansen voor een gezellig terras voor het oprapen. Met de juiste elementen en accessoires creëer je een sfeervol terras binnen een handomdraai. Een buitenhaard op gas is er één van. De luxe uitstraling van een buiten gashaard zorgt voor een aangename en uitnodigende sfeer. In deze blog introduceren wij onze drie favoriete buitenhaarden op gas voor de koudste seizoenen.

Een verplaatsbare buiten gashaard

Heb je een groot terras of tuin en wil je deze verwarmen op de plek die jij wil? Dan is het handig als je de haard kan verplaatsen naar alle hoeken en plekken naar jouw wens. De Happy Cocooning Cocoon Move is hier ideaal voor! Doordat de haard is voorzien van vier wieltjes is de haard gemakkelijk verplaatsbaar. De ingebouwde gashaard is eenvoudig aan te steken door middel van een elektronische ontsteking. De hoogte van de vlam is af te stellen door middel van een draaiknop. Tot slot wordt de haard mooi gecamoufleerd door de meegeleverde keramische houtblokken waardoor het vuur op een echt houtgestookt haardvuur lijkt. Met de Happy Cocooning Cocoon Move zorgt voor een knusse en plezierige stemming.  

Happy Cocooning Cocoon Move gashaard

Een luxueuze inbouwhaard op gas

Ben jij van plan om een knusse en luxueuze zit hoek te maken in je achtertuin of op het terras? Met de Faber The Mood gashaard creeër je een elegante en warme zit plek voor elk moment. Deze haard is van cortenstaal, wat een natuurlijke bruine roestkleur geeft als de haard op zichzelf op het terras staat. Door de lange schoorsteenpijp heeft de gashaard een interessante, maar unieke uitstraling die blikken mag vangen. Heeft jouw terras een strakke en luxe uitstraling? Met deze buiten gashaard is het mogelijk om het in te bouwen in twee verbindingsstukken, waardoor het lijkt alsof het vuur zich middenin de inbouw zit. Zo kan deze buiten gashaard meer dan één terraswens vervullen.

Luxueuze inbouwhaard Faber The Mood

De Sunwood Marino gashaard in meerdere kleuren

De Sunwood Marino gashaard is een traditionele haard op vier wielen en zeer geschikt voor horecagelegenheden. Je ziet deze eyecatcher vaak bij de ingang van het terras of tussen de buitentafels van een restaurant staan. Maar wist je dat de Sunwood Marino gashaard ook geschikt is voor bij jou thuis? Deze buitenhaard heeft een strak design en is gemaakt van duurzame materialen en onderdelen. Daarnaast is het mogelijk om met één gasfles 30 tot 35 uur lang plezier te hebben van een brandende haard. Maar de echte unieke mogelijkheid die je hebt met de Sunwood Marino is de keuze uit diverse kleuren. Op de website kan er standaard gekozen worden uit zwart, antracietgrijs en wit. Wil je echter een andere kleur hebben? Dan kunnen wij deze droom waarmaken! Lees hier hoe je dit kan doen.

Sunwood Marino gashaard

Welke tuin- of terrashaard past bij jou?

Met deze vraag helpen wij je graag verder. Je kunt gerust een kijkje nemen in onze webshop voor ons assortiment buiten gashaarden. Voor vragen kun je contact met ons opnemen. Wil je de gashaarden in het echt zien? Dan ben je van harte welkom in onze showroom. Wij leiden je graag rond onder het genot van een kop koffie of thee. Tot snel!