Maandelijkse archieven: December 2018

 1. Gezelligheid tijdens de feestdagen met een Zweedse fakkel

  Voeg extra gezelligheid toe aan de feestdagen met een Zweedse fakkel!

  25619_sfeer-fakkel-geschenkDe dagen worden korter en het nieuwe jaar staat voor de deur. Tijdens deze donkere dagen zitten we allemaal graag lekker bij een vuur om op te warmen of gewoon puur voor de gezelligheid. Dit hoeft niet alleen binnen te zijn voor een openhaard, maar is zeker zo leuk in de tuin.

  Als je bijvoorbeeld een winterbarbecue organiseert, is het leuk en gezellig als er sfeervolle verlichting in de tuin aanwezig is. Met een Zweedse fakkel heb je uren gezelligheid in je tuin, terwijl deze veilig en eenvoudig aan te steken zijn. Ideaal toch?

  Historie van de Zweedse fakkel?

  Lees meer »
 2. Houtkachel kopen of online bestellen

  De houtkachel

  Stelt u zich eens voor: thuiskomen van een dag hard werken of van een uurtje sporten in de koude, gure buitenlucht. De temperatuur in huis is laag. Wat doet u dan? Juist! Eerst even de prachtige, zwarte houtkachel in uw woning aansteken. Al snel laait er een schitterend vlammenspel op. De warmte verspreidt zich door de kamer. De geur van het prachtige eikenhout is heerlijk. Binnen no-time is het sfeervol, behaaglijk en gezellig in huis.

  Cosistove Mid houtkachelOf na een gezellige BBQ met familie en vrienden in de tuin. De temperatuur kan ’s avonds snel afkoelen. Even de houtkachel

  Lees meer »