Maandelijkse archieven: Augustus 2012

 1. Koken op een kampvuur met de Prairie pan van Maandag Meubels

  Prairie BBQ  (Set van Prairie kampvuur en Prairie pan)

  Koken op een kampvuur is een stoere buitenactiviteit. Goudbruin gebakken worstjes, gegrilde paprika of een kop opgewarmde soep smaken buiten nog beter. Met de Prairie pan van Maandag meubels bak je eenvoudig buiten je maal. Op tot kolen verbrand hout natuurlijk, want dat smaakt het beste.

  Het rooster in de bodem van de pan zorgt voor directe warmte. Je vlees braadt mooi bruin en je blik soep staat stevig op het vuur. Met het lederen handvat kun je de pan verplaatsen en de worstjes makkelijk op je bord leggen.

  De Prairie pan past precies op het Prairie kampvuur. Op een met stenen afgezet kampvuur kun je de Prairie pan ook prima gebruiken. De pan is gemaakt van RVS wat tegen een stootje kan. De gebruikerssporen van het vuur maken de pan nog stoerder.

  Na gebruik kan je het leren handvat verwijderen en mag de Prairie pan in de vaatwasser.

  Pak uw VOORDEEL met deze complete set,

  Lees meer »
 2. Barbecook Smoker: Zelf voedsel roken is zo leuk

  Zuivere kooktechniek:

  Voedsel roken gebeurde al in de oudheid en blijft ook vandaag de dag erg populair. Roken is een van de zuiverste kooktechnieken die bestaat. U heeft geen vet of olie nodig en krijgt een heerlijke gerookte smaak. Gerookte voeding kan men bovendien langer bewaren. Vlees, vis of kazen roken? Het kan allemaal met deze rookoven. Lekker, leuk en heerlijk gezond.

  Roken:

  Roken van voeding is een lang gebruikte methode om voedsel langer te bewaren. Vlees, vis, schaaldieren en zelfs kazen kunnen gerookt worden. Hoe vetter de soorten, hoe beter het resultaat. Ze worden anders van smaak en bewaren langer. In principe kan alles wat we op de barbecue leggen, ook in de Barbecook
  Lees meer »
 3. Op zoek naar een écht origineel verjaardags- of huwelijkscadeau?

  Bij Vuurkorfwinkel.nl bent u op de juiste plaats voor het vinden van een origineel cadeau.

  Heeft u binnenkort een verjaardag en wilt u die persoon eens écht verrassen? Geef dit jaar dan eens iets anders en verras hem of haar met een mooie vuurkorf, vuurschaal of terrashaard! Iedereen verdient toch een origineel cadeau? En het mooie is dat u er zelf ook gezellige momenten aan kunt beleven…..

  Vuurkorfwinkel.nl heeft een speciale selectie gemaakt van leuke en betaalbare cadeaus. Deze selectie varieert van mooie vuurkorven tot handig gereedschap om het vuur br

  Lees meer »