Vuurschaal cortenstaalVuurschaal cortenstaal

Vuurschaal cortenstaal kopen? Groot aanbod aan cortenstalen vuurschalen

Met een vuurschaal uit cortenstaal verhoogt u heel gemakkelijk de sfeer in uw tuin. Laat u op een lange zomeravond betoveren door het prachtige vlammenspel in de schaal, terwijl u gezellig met uw familie en vrienden rond het vuur zit en marshmallows roostert. Op de iets koudere avonden is een vuurschaal ideaal om extra warmte in de tuin te krijgen, terwijl u met een glas wijn in uw tuin aan het genieten bent. Daarnaast is een cortenstalen vuurschaal door zijn prachtige uiterlijk niet alleen met vuur, maar ook zonder een echte blikvanger in uw tuin.

Artikelen 1-24 van 50 | Bekijk alle

Pagina
per pagina
Aflopend sorteren
  • Voor 17.00 besteld, morgen in huis*
  • Voor 17.00 besteld, morgen in huis*
  • Voor 17.00 besteld, morgen in huis*
 1. <ul class="sumUp topBorder bottomBorder"> <li>Op werkdagen voor 17.00 besteld, <span class="highlight red">volgende werkdag</span> in huis*</li> <li>Boven € 50,00 <span class="highlight red">gratis</span> verzending</li> <li>Achteraf betalen</li> </ul>
  • Boven de € 50,00 gratis verzending
 2. <ul class="sumUp topBorder bottomBorder"> <li>Op werkdagen voor 17.00 besteld, <span class="highlight red">volgende werkdag</span> in huis*</li> <li>Boven € 50,00 <span class="highlight red">gratis</span> verzending</li> <li>Achteraf betalen</li> </ul>
  • Boven de € 50,00 gratis verzending
 3. <ul class="sumUp topBorder bottomBorder"> <li>Op werkdagen voor 17.00 besteld, <span class="highlight red">volgende werkdag</span> in huis*</li> <li>Boven € 50,00 <span class="highlight red">gratis</span> verzending</li> <li>Achteraf betalen</li> </ul>
  • Boven de € 50,00 gratis verzending

Artikelen 1-24 van 50 | Bekijk alle

Pagina
per pagina
Aflopend sorteren

Vuurschaal Cortenstaal/Roest kopen?

Wil je een vuurschaal van cortenstaal kopen? Een vuurschaal van cortenstaal is robuust en is een ware blikvanger in jouw tuin. Ook zonder brandend hout is een vuurschaal van cortenstaal een mooie toevoeging aan jouw tuin. Wij informeren je graag over de voor- en nadelen van een vuurschaal gemaakt van cortenstaal.

Wat is cortenstaal?

Cortenstaal staat bekend als weervast staal en de officiële benaming van deze staalsoort is COR-TEN-staal. In de basis bestaat cortenstaal uit ijzer waarna fosfor, koper, nikkel, chroom en silicium zijn toegevoegd. Kenmerkend aan cortenstaal is niet alleen de roestkleur maar ook het 100% recyclebaar materiaal en het geringe onderhoud die benodigd is aan een cortenstaal product. Een nadeel aan cortenstaal is dat deze staalsoort kan afgeven op bijvoorbeeld onderliggende tegels. 

Cortenstaal proces

Wanneer je een cortenstaal vuurschaal koopt kan het voorkomen dat het cortenstaal niet direct met roest-look geleverd wordt. Je zal dan in eerste instantie misschien denken dat je een verkeerd artikel geleverd heeft gekregen. Echter, is dit niet het geval! Wanneer je de vuurschaal buiten zet zal door vochtigheid en/of regen al heel snel een eerste corosielaag ontstaan. Vaak levert de fabrikant de vuurschalen al met een herkenbare corosielaag, maar het komt ook voor dat het nog egaal staal betreft en de eerste ‘’roestvorming’’ nog moet ontstaan. Maak je geen zorgen, dit gebeurt heel snel.

Vuurschaal cortenstaal 80 cm

Vuurkorfwinkel.nl heeft een ruim assortiment aan vuurschalen met een breedte maat van 80 cm. Een vuurschaal met een diameter van 80 cm valt onder de middenklasse van de schalen. De kleinere vuurschaal klasse zijn tot 60 cm en de grotere klasse beginnen vanaf 100 cm. Een schaal met een diameter van 80 cm biedt genoeg ruimte voor grote houtblokken en past in zowel kleinere en grotere tuinen. Let op dat je van tevoren altijd eerst meet voordat je een vuurschaal van 80 cm aanschaft.

Alles voor een sfeervol buitenleven

 • Voor 17:00u besteld, morgen in huis*
 • gratis verzending boven € 50,00
 • Achteraf betalen