Gasflessen

Laat voortijdig een nieuwe gasfles leveren en sta nooit zonder gas voor de vuurtafel of terrasverwarmer. Onderstaan zie je de gasflessen van Antargaz waarmee je 8kg propaangas kunt gebruiken. Mocht je nog een adapter voor de drukregelaar nodig hebben, bekijk dan de Antargaz gasfles met gratis adapter!

Lees meer
Filters
Sorteer op
Antargaz Calypso gasfles propaan 8 kg
0 Reviews
Lichtgewicht gasfles
Inhoud 8 kg
OP VOORRAAD, direct leverbaar
Speciale prijs 179,50 Normale prijs 195,00
  • Voor 17.00 besteld, MORGEN in huis*
  • GRATIS verzending boven 50,-
  • Achteraf betalen

 

Nu tijdelijk met GRATIS gasdrukregelaar!

U ontvangt nu tijdelijk gratis een clip-on drukregelaar ter waarde van € 14,95 bij aanschaf van een gasfles! Deze clip-on (snelkoppeling) drukregelaar past perfect op de Calypso en levert van 37 mbar (en maximaal 1,5 kg/uur). Let op: deze drukregelaar is slechts geschikt indien u de gasfles wenst aan te sluiten op uitsluitend één verbruikstoestel dat een voordruk vraagt van 37 mbar en maximaal 1,5 kg/uur propaangas gebruikt.

Vraagt uw verbruikstoestel een andere voordruk, gebruikt u de Calypso op het water of voor uw caravan met ringleiding (meerdere gasgebruikstoestellen), dan zijn vaak speciale drukregelaars vereist. Kies dan voor de Calypso met gratis adapter en sluit deze aan op de eigen drukregelaar waarover u reeds beschikt. Zo geniet u toch van het gemak van een snelkoppeling!

Heeft u liever een gratis adapter?

U kunt er ook voor kiezen om een gratis Clip-on adapter ter waarde van € 14,95 te ontvangen! Let op: een clip-on (snelkoppeling) adapter is GEEN drukregelaar maar een verloopstuk naar de gangbare 21,7 mm linkse buitendraad. Hierop kunt u uw specifieke, op uw toepassing ingerichte drukregelaar aansluiten, waarbij u toch profiteert van het gemak van een snelkoppeling!

U kunt uw keuze hierboven eenvoudig aangeven door voor het juiste product te kiezen.