Maandelijkse archieven: April 2016

 1. Culima Flamma pizzaoven, rookoven, barbecue en buitenhaard

  NIEUW in ons assortiment; De Culima Flamma

  De Culina Flamma staat garant voor een ongekende gezelligheid in de tuin en biedt talloze functies. Zo is de Culina Flamma te gebruiken als pizzaoven, rookoven, tuinhaard en beschikt hij over een bakplaat. Met de Culina Flamma kunt u dus letterlijk alle kanten op, hij is namelijk ook nog eens eenvoudig verplaatsbaar. Doordat deze buitenkeuken houtgestookt is, creëert u meteen een gezellige sfeer als u het haardvuur aansteekt. Houdt u van gevarieerd koken en culinair genieten? Dan is de Culina Flamma zeker iets voor u!

  Culina Flamma 2Pizzaoven

  Lees meer »
 2. Mamma mia… hebben! Pizza-oven buiten

  Een pizzaoven is het ultieme "speeltje" voor de culinaire buitenkok!

  Een pizza-oven buiten in de tuin of op uw terras? Heerlijk genieten van de lekkerste zelfgebakken pizza’s, zoals ze dat in Italië doen? Met een pizza-oven voor buiten maakt u in een handomdraai een mamma-mia-lekkere pizza. Toch een keer zin in iets anders? Vervang dan de bakplaat door een barbecuerooster en barbecueën maar!

  Outtrade pizzaoven buiten

  Zelf buiten pizza bakken

  Vergeet smakeloze kant- en klare deeghappen uit de supermarkt. Het is toch veel lekkerder (en leuker) om zelf een heerlijke, verse pizza te bakken? Met een pizza-oven voor buiten bereidt u iedere pizza precies zoals u h

  Lees meer »