Vuurschaal-HEAT}

Niets is fijner dan vanaf de vroege lente tot in de late herfst 's avonds urenlang in de tuin te zitten. Heerlijk ontspannen zonder het koud te krijgen wanneer je aan het kijken bent naar de zon die ondergaat. Met de vuurschalen van o.a. MOODZ, BonFeu, La Hacienda of HEAT Outdoor Living kan jij tot laat in de avond genieten van een aangename (warme) sfeer, maar welke vuurschaal past bij jou? De keuze is reuze en daarom helpen wij jou bij het uitzoeken van een vuurschaal die bij jou past.

Grote en kleine maten

Bij het kopen van een vuurschaal kan je denken aan formaat, materiaal en design. Het formaat van de vuurschaal speelt een belangrijke rol tijdens het uitkiezen van de beste schaal voor jou. Vuurkorfwinkel.nl heeft schalen voor kleine en grote tuinen. De maten lopen uit een van 40 centimeter tot aan 120 en zelfs 150 centimeter! Zo is er voor elke tuin een geschikte maat vuurschaal te vinden en kan iedereen het gezellig maken in de tuin.

Vuurschalen van (corten)staal, gietijzer of RVS

Naast het formaat van een vuurschaal kan je ook kiezen uit verschillende materialen. Het materiaal is belangrijk voor de uitstraling van het tuinontwerp en brengt hierdoor zijn eigen unieke karakter met zich mee.

Cortenstaal

Vuurschalen die gemaakt zijn van een koperhoudende staalsoort (corten) zijn geschikt voor als je op zoek bent naar een robuust ontwerp voor je tuin. Cortenstaal staat bekend als weervast staal en kan hierom in weer en wind buiten blijven staan. Kenmerkend voor cortenstaal is enerzijds de bruinoranje roestkleur en anderzijds de lange levensduur. De levensduur is zo lang omdat de eerste corrosielaag verdere aantasting door roest tegenhoudt waardoor schilderen overbodig is geworden en onderhoud hierdoor ook gering is. Hoe meer je de haard gebruikt, hoe mooier hij wordt!

Gietijzer

Wanneer je op zoek bent naar een minimalistisch maar chic design dan heeft Vuurkorfwinkel.nl een mooie selectie vuurschalen van gietijzer. De zwarte vuurschalen brengen een rustige uitstraling maar zijn nog steeds een eyecatcher voor in de tuin. De schalen van gietijzer zijn misschien niet roestvrij zoals de cortenstale types, maar dat wordt goedgemaakt door het prachtige uiterlijk. Dit betekent wel dat het belangrijk is om hem op een droge plek op te slaan en eventueel na gebruik, als hij afgekoeld is, in te spuiten met hittebestendige lak. Als je daarmee rekening houdt is een lange levensduur door de stevigheid van het materiaal gegarandeerd. Omdat de gietijzeren vuurschalen in één keer gegoten worden, hebben ze een kenmerkend hoog gewicht waardoor het als voordeel erg stevig staat.

RVS

Met een vuurschaal gemaakt van RVS breng je een stukje kunst in je tuin. Het ontwerp van een RVS vuurschaal is vaak modern en strak. Door het glanzende materiaal valt de vuurschaal altijd op en groeit hij uit tot een ware blikvanger. Zowel als het vuur ontstoken is als wanneer het vuur niet brandt. Vuurschalen die gemaakt zijn van RVS zijn roestvast, wel kunnen de schalen na verloop van tijd verkleuren naar geel/oranje door het contact met hoge temperaturen.

MOODZ vuurschaal

Onderstellen voor vuurschalen *NIEUW*

Vuurschalen van MOODZ Outdoor Living of BonFeu hebben sinds kort de mogelijkheid om op een verhoging geplaatst te worden. Door jouw vuurschaal op deze voet te zetten bescherm je jouw terras tegen vrijkomende hitte. Er is keuze uit twee verschillende soorten onderstellen: de Feet Star en de Feet Square. De naam zegt het al, het ene onderstel is in een stervorm gemaakt en het andere onderstel is een vierkant. Beide onderstellen van MOODZ zijn verkrijgbaar in zowel RVS als carbon staal. Combineer jouw vuurschaal met een onderstel naar jouw keuze en creëer een uniek exemplaar.

Prijspakkers

Wil je niet zoveel geld uitgeven maar toch een gezellige avond beleven bij een vuurschaal? Dan is de collectie vuurschalen van HEAT Outdoor Living misschien iets voor jou. Deze vuurschalen zijn al beschikbaar vanaf 39,95 en zijn lekker compact. De HEAT collectie bevat schalen van 60 cm, 80 cm en 90 cm, verkrijgbaar in zwart of roest.

Gespot in de media

Heb jij onze vuurschalen al gespot in de media? De HEAT vuurschaal Classic 60 centimeter is gezien bij het TV programma Lang Leve de Liefde en onze MOODZ vuurschaal van 120 centimeter is te zien in Linda Magazine (editie 204).

Wij van Vuurkorfwinkel.nl helpen je graag aan een vuurschaal die bij jou en je tuin past. Neem contact met ons op en we zoeken samen naar een passende vuurschaal. Onze klantenservice staat voor je klaar!