Maandelijkse archieven: Januari 2022

 1. De warmste producten tijdens de koudste dagen

  De warmste producten

  Vanaf december tot en met maart is het winter en dat betekent dat er een kans bestaat op koude dagen. Vuurkorfwinkel.nl wilt graag dat je er warm bij zit als het de temperaturen niet vriendelijk zijn. Hierom hebben wij een lijst ter inspiratie met de meest verkochte warme sfeerproducten van de winterperiode in 2021. 

  Lees meer »
 2. Een klein moment van verbinding met Glowbus

  Een Glowbus voor het leven

  Hoor het hout knisperende vuur, zie het relaxerende vlammenspel en ontspan door de warmte die vrijkomt van de Glowbus bij jou in de tuin! Glowbus laat je genieten van kleine autentieke momenten van rust in een drukke overvolle wereld. Het ontwerp en de materialen zorgen ervoor dat je er een leven lang zorgeloos naar kan kijken. Laat je inspireren door onze blog en wie weet staat er binnenkort een Glowbus bij jou in huis of in de tuin. 

  Lees meer »
 3. Buitenkoken met je vuurschaal

  Plancha's & Grills

  Wist je dat een vuurschaal ook kan dienen als BBQ? Met een plancha of grill van BonFeu tover je jouw BonFeu of MOODZ vuurschaal om tot handige barbecue waar je de lekkerste gerechten op kan bereiden. Lees in dit blogbericht alles over de BonPlancha en BonGrill en kom erachter waarom deze niet mag ontbreken bij je vuurschaal!

  Lees meer »