Maandelijkse archieven: Augustus 2022

 1. De vuurtafel: het leukste van een tuintafel en sfeermaker in één!

  vuurtafels in de collectie van vuurkorfwinkel.nl

  Een vuurtafel in de tuin betekent niet alleen een praktische en esthetische tuintafel, vuurtafels bieden een prettig sfeerlicht en een fijne warmte. Op deze manier creëer je een geweldige plek om in jouw eigen tuin te relaxen. Welke vuurtafel vind jij het mooist en staat het beste in jouw tuin? Lees in deze blog meer over de vuurtafels in het assortiment van Vuurkorfwinkel.nl en laat je inspireren!  

  Lees meer »
 2. Cyclus: de duurzame vuurkorf voor een betere wereld!

  Blog circulaire duurzame vuurkorf

  Ga voor een duurzame vuurkorf van Cyclus! Dit merk produceert duurzame en volledige gerecyclede tuinartikelen om zo de wereld te voorzien van een gave vuurkorf zonder hier een nieuw product mee te produceren. Kies jij voor duurzaam, circulair en een toffe eyecatcher in jouw tuin? Lees dan meer over dit nieuwste merk van Vuurkorfwinkel.nl en laat je inspireren!

  Lees meer »
 3. Kleed jouw tuin aan met onze sfeermakers!

  blog sfeermakers voor jouw tuin

  De tuin, een rustgevende, inspirerende of juist energie gevende plek om zomers of in de winter te vertoeven en te relaxen. Dan is het belangrijk dat je de juiste middelen hebt om het zo aangenaam mogelijk te maken. En dan hebben we het niet alleen over de tuinhaarden of vuurkorven, ook de vuurtafels of barbecues dragen bij aan een fijne tuin of terras. Lees in deze blog meer over de fijnste sfeermakers voor jouw tuin deze zomer en laat je verrassen! 

  Lees meer »