Blog Vuurkorfwinkel.nl

 1. Stoven: een kwestie van geduld!

  blog stoven kooktechniek

  Een zomerse stoof, een gestoofd visje of een heerlijke zachte groentesalade. Al deze gerechten maak je makkelijk door de techniek van stoven te gebruiken. Het langzaam garen van de ingrediënten laat de smaken in de stoofpan samensmelten en resulteert in een smaakvolle stoof met heerlijk zacht gegaarde ingrediënten. Ben je nieuwsgierig naar deze techniek en wil je deze graag zelf gaan uitproberen? In deze blog lichten wij deze kooktechniek uit en inspireren wij je graag om zelf te gaan stoven!  

  Lees meer »
 2. Leef je uit op de Plancha, dé trend van deze zomer!

  Leef je uit op de Plancha, dé trend van deze zomer!

  Staat jouw vuurkorf of vuurschaal prachtig in de tuin maar zoek je nog een manier om eenvoudig buiten te koken? Leef je deze zomer dan uit op de plancha's van BonFeu. In de maand Juni heeft BonFeu een gave actie. Bij geselecteerde vuurkorven en tuinhaarden krijg je een plancha ter waarde van €99,95 cadeau! Zo kun jij het plancha bakken ontdekken en komende zomer deze kooktechniek uitgebreid uitproberen. 

  Lees meer »
 3. Geef deze Vaderdag een origineel cadeau!

  Geef deze Vaderdag een origineel cadeau!

  Vaderdag, de dag dat wij het vaderschap vieren. Een liefdevolle dag voor jouw vader, opa of papa-to-be. In het assortiment van Vuurkorfwinkel vind je zeer leuke cadeaus die jij kunt schenken en die jouw vader zeker zal waarderen. Kies jouw originele Vaderdag cadeau voor 2022 en verras je vader! Weet je nog niks? Lees dan onze blog en laat je inspireren door onze cadeautips! 

  Lees meer »
 4. Roken in een rookoven of op jouw barbecue. Een gezonde én leuke kooktechniek!

  Roken in een rookoven of op jouw barbecue. Een gezonde én leuke kooktechniek!

  Een gerookt plakje zalm op een bagel met roomkaas of een rokerig stukje vlees met een pittige barbecuesaus erbij. Heerlijke gerechten kunnen gemaakt worden met de verrassende en gezonde kooktechniek van het roken. Dus pak de rookoven of barbecue erbij en rook er op los. Want roken is gezond.. met een rookoven! Meer weten over de techniek van roken, tips en tricks? Lees de blog en laat je inspireren.

  Lees meer »
 5. Grillen: dé buitenkook methode van deze zomer! Wordt de beste grill chef.

  Grillen: dé buitenkook methode van deze zomer! Wordt de beste grill chef.

  Het is bijna zomer en dat betekent maar één ding; het is tijd om de barbecue weer uit de kast te halen. Komende maand is het barbecue maand bij Vuurkorfwinkel en lichten wij elke week een andere kooktechniek uit om jullie te inspireren. Barbecueën is al eeuwenoud en door de jaren heen zijn er een hele hoop verschillende manieren ontwikkeld waarop je met de barbecue kan koken. Van al deze methodes is grillen toch wel de allerbekendste. In deze blog vertellen we je wat meer over deze populaire manier van koken.  

  Lees meer »
 6. Het seizoen gaat van start! Dit is hoe jij heerlijk kunt buiten koken deze zomer.

  blog buiten koken seizoen

  De zomer gaat van start, de barbecue kan aan en we gaan weer heerlijk buiten koken. Samen buiten koken is de manier om van het mooie weer te genieten en tegelijkertijd jouw kookkunsten uit de kast te halen. Wil je eens iets ander proberen dan de traditionele barbecue en ben je klaar voor een uitdaging? Lees dan deze blog en laat je inspireren door de vele technieken die je kunt gebruiken om buiten te koken.

  Lees meer »
 7. Onze nieuwe aanwinst: De Stoked BBQ Braai!

  Banner Blog Stoked BBQ

  Het zomerse weer is in aantocht dus dat betekent buiten eten of heerlijk nagenieten na een lange werkdag. Met deze nieuwe Stoked BBQ tuinhaard in ons assortiment zul je zowel kunnen genieten van een mooie tuinhaard met een flink vuurtje als van een barbecue om lekker op te braden, wokken of koken. Lees alles over de Stoked BBQ tuinhaard in deze blog!

  Lees meer »
 8. Cadeautips voor jouw moeder!

  moederdag-banner

  Het is weer bijna Moederdag dus het is tijd om leuke cadeaus te shoppen! Gaslantaarns, vuurkorven of tuinhaarden, het zijn allemaal leuke cadeaus om te geven. In ons assortiment vind je vele leuke artikelen die zowel leuk zijn om te geven als om te krijgen! In onze blog lees je onze ultieme cadeautips voor jouw moeder deze Moederdag of om zomaar aan iemand cadeau te doen! Lees de blog en bestel snel. 

  Lees meer »
 9. Maak er deze Pasen een echt buitenfeest van!

  banner paasblog 2022

  Pasen staat voor de deur en hopelijk is het dit jaar ook weer fantastisch lenteweer. De perfecte kans om heerlijk buiten te gaan lunchen en tegelijkertijd een prachtige sfeermaker te laten zien. Met de producten van Vuurkorfwinkel.nl zet je een heerlijke paaslunch op tafel. Lees hier meer over onze paastips! Let op: de actie is verlopen!

  Lees meer »
 10. Dé must haves voor jouw tuin van dit voorjaar!

  blogbanner must haves voorjaar

  Het voorjaar komt eraan en je kunt het voelen. De lente hangt in de lucht en het wordt steeds een beetje warmer. Dit is het moment om die must haves voor jouw tuin aan te schaffen. Vuurkorfwinkel.nl heeft de beste producten voor dit voorjaar. Deze blog bestaat uit tips en aanraders waardoor jouw tuin deze zomer die must haves heeft die het seizoen nog mooier maken.

  Lees meer »