Blog Vuurkorfwinkel.nl

 1. Heatsail: Geniet van luxe en warmte

  blog banner heatsail assortiment

  Geniet jij ook zo van luxe items met een geweldige uitstraling én hoge functionaliteit? In dat geval zal het merk Heatsail jou niet onbekend zijn. Ken je dit merk nog niet? Dan leggen wij jou in deze blog graag uit hoe Heatsail een van de meest luxe en praktische merken is in ons assortiment. Met de Heatsail terrasverwarmers zorg je dat jouw tuin een schitterende uitstraling heeft. Laat je in deze blog inspireren over dit luxe merk en lees snel verder.  

  Lees meer »
 2. De leukste binnen- en buitenactiviteiten voor in de herfst!

  Blog het is herfst onderneem de leukste herfstactiviteiten en maak de tuin herfstklaar

  De herfst begint nog maar net en dit betekent het ontdekken van de leukste herfstactiviteiten. De herfst is een periode waarin je nog prima buiten kunt zijn en kunt genieten van het buitenleven, het bos, het strand of jouw eigen achtertuin. Daarom geven wij jou in deze blog aangename tips voor de leukste herfst activiteiten om het najaar door te komen! Meer inspiratie nodig? Lees dan deze blog en juich de herfst toe! 

  Lees meer »
 3. De vuurtafel: het leukste van een tuintafel en sfeermaker in één!

  vuurtafels in de collectie van vuurkorfwinkel.nl

  Een vuurtafel in de tuin betekent niet alleen een praktische en esthetische tuintafel, vuurtafels bieden een prettig sfeerlicht en een fijne warmte. Op deze manier creëer je een geweldige plek om in jouw eigen tuin te relaxen. Welke vuurtafel vind jij het mooist en staat het beste in jouw tuin? Lees in deze blog meer over de vuurtafels in het assortiment van Vuurkorfwinkel.nl en laat je inspireren!  

  Lees meer »
 4. Cyclus: de duurzame vuurkorf voor een betere wereld!

  Blog circulaire duurzame vuurkorf

  Ga voor een duurzame vuurkorf van Cyclus! Dit merk produceert duurzame en volledige gerecyclede tuinartikelen om zo de wereld te voorzien van een gave vuurkorf zonder hier een nieuw product mee te produceren. Kies jij voor duurzaam, circulair en een toffe eyecatcher in jouw tuin? Lees dan meer over dit nieuwste merk van Vuurkorfwinkel.nl en laat je inspireren!

  Lees meer »
 5. Kleed jouw tuin aan met onze sfeermakers!

  blog sfeermakers voor jouw tuin

  De tuin, een rustgevende, inspirerende of juist energie gevende plek om zomers of in de winter te vertoeven en te relaxen. Dan is het belangrijk dat je de juiste middelen hebt om het zo aangenaam mogelijk te maken. En dan hebben we het niet alleen over de tuinhaarden of vuurkorven, ook de vuurtafels of barbecues dragen bij aan een fijne tuin of terras. Lees in deze blog meer over de fijnste sfeermakers voor jouw tuin deze zomer en laat je verrassen! 

  Lees meer »
 6. OFYR, The Basterd of BonFeu BonBiza, welke buitenkeuken kies jij?

  blog OFYR, The Bastard of BonFeu BonBiza

  Om buiten te koken is het van belang dat je een fijne barbecue in de tuin hebt staan. In het assortiment van Vuurkorfwinkel.nl vind je vele barbecue's of diverse andere kookopties maar welke past nu bij jouw kookstijl? In deze blog lees je meer over de drie prominente merken binnen het assortiment van Vuurkorfwinkel waarmee jij gegarandeerd een heerlijk diner op tafel kunt zetten. Kies jij voor OFYR, The Bastard of de BonFeu BonBiza? Laat je inspireren en informeren zodat jij hopelijk deze zomer nog jouw kookskills uit de kast kunt halen en geweldige gerechten op tafel zet! 

  Lees meer »
 7. Leukste zomeractiviteiten met de sfeermakers van Vuurkorfwinkel.nl

  blog leukste zomeractiviteiten vuurkorfwinkel.nl

  Deze zomer hopen we vooral buiten door te brengen. Een gezellige barbecue met vrienden, een vuurtje stoken achter in de tuin of heerlijk bootje varen. Allemaal zeer fijne activiteiten om te doen als de temperaturen stijgen. En al deze activiteiten kun je aanvullen met de sfeermakers van Vuurkorfwinkel.nl. Lees de blog en laat je inspireren door de leuke buitenactiviteiten. Zo maak je er een geweldige zomer van! 

  Lees meer »
 8. Stoven: een kwestie van geduld!

  blog stoven kooktechniek

  Een zomerse stoof, een gestoofd visje of een heerlijke zachte groentesalade. Al deze gerechten maak je makkelijk door de techniek van stoven te gebruiken. Het langzaam garen van de ingrediënten laat de smaken in de stoofpan samensmelten en resulteert in een smaakvolle stoof met heerlijk zacht gegaarde ingrediënten. Ben je nieuwsgierig naar deze techniek en wil je deze graag zelf gaan uitproberen? In deze blog lichten wij deze kooktechniek uit en inspireren wij je graag om zelf te gaan stoven!  

  Lees meer »
 9. Leef je uit op de Plancha, dé trend van deze zomer!

  Leef je uit op de Plancha, dé trend van deze zomer!

  Staat jouw vuurkorf of vuurschaal prachtig in de tuin maar zoek je nog een manier om eenvoudig buiten te koken? Leef je deze zomer dan uit op de plancha's van BonFeu. Zo kun jij het plancha bakken ontdekken en komende zomer deze kooktechniek uitgebreid uitproberen. 

  Lees meer »
 10. Geef deze Vaderdag een origineel cadeau!

  Geef deze Vaderdag een origineel cadeau!

  Vaderdag, de dag dat wij het vaderschap vieren. Een liefdevolle dag voor jouw vader, opa of papa-to-be. In het assortiment van Vuurkorfwinkel vind je zeer leuke cadeaus die jij kunt schenken en die jouw vader zeker zal waarderen. Kies jouw originele Vaderdag cadeau voor 2022 en verras je vader! Weet je nog niks? Lees dan onze blog en laat je inspireren door onze cadeautips! 

  Lees meer »