Winkelwagen

Geen artikelen € 0,00

Veilig betalen!

Blog Vuurkorfwinkel.nl

Buiten zitten, buiten koken, buiten leven....

 • Kerstpakket met vuurkorf bestellen? Bekijk volledige assortiment!

  Kerstpakket met vuurkorf of vuurschaal

  Hoewel we nog zoveel mogelijk buiten proberen te genieten van de laatste zonnestralen van het najaar, kijken we in deze blog alweer vooruit naar het eind van het jaar, de kerstperiode. De kerst is een tijd van warmte, sfeer en gezelligheid voor binnens- maar ook zeker voor buitenshuis. Deze periode is hét moment om gezellig met familie en vrienden samen te zijn. Als het kerstpakket er dan mooi bij aansluit, wordt dat zéér gewaardeerd. Een kerstpakket met een vuurkorf of vuurschaal zal dan ook zeker in de smaak vallen.

  Winterfeest_BBQ_KubusDe tijd gaat snel en voordat u het in de gaten heeft zitten we al in die gezellige kerstperiode. Veel bedrijven en andere instanties zijn dan ook al volop bezig met de voorbereidingen op die tijd. Bij deze voorbereidingen horen natuurlijk ook de kerstpakketten voor uw medewerkers en relaties.

  Zelf een mooi kerstpakket samenstellen?

  Het kerstpakket is vaak onderwerp van gesprek in de kerstperiode. De pakketten worden dan ook vaak vergeleken met elkaar. Een kerstpakket is een blijk van uw waardering voor uw medewerkers. Hiermee wilt u natuurlijk goed mee voor de dag komen! Het is dan ook van belang om hier even de nodige aandacht aan te besteden, al hoeft dit niet té veel van uw kostbare tijd in beslag te nemen. Vuurkorfwinkel.nl heeft niet alleen verschillende thema pakketten, maar ook de mogelijkheden om een mooi kerstpakket op maat samen te stellen. U maakt uw keuze en wij zorgen er voor dat alles prima voor elkaar komt!

  Kerstpakketten met een vuurkorf of vuurschaal

  Hoe leuk is het om als bedrijf of instantie een super gaaf en origineel kerstpakket met vuurkorf aan te kunnen bieden?!  Wij hebben pakketten die volledig aansluiten op deze tijd van warmte, sfeer en gezelligheid. Onze kerstpakketten zijn dan ook voorzien van mooie sfeermakers zoals een vuurkorf, vuurschaal of Zweedse fakkel. Daarbij hebben we natuurlijk een aantal leuke en lekkere aanverwante artikelen toegevoegd. U brengt hiermee de warme sfeer bij uw medewerkers thuis! Het leuke is, dat iedereen direct plezier kan hebben van deze producten. Een vuurkorf, vuurschaal of Zweedse fakkel zijn immers het hele jaar te gebruiken!

  Winterfeest_WC_schaalOm de keuze wat makkelijker te maken hebben we zes themapakketten (in verschillende prijsklassen) voor u samengesteld:

  •  Kerstpakket BBQ masters
  •  Kerstpakket Happy Winter Mood
  •  Kerstpakket With Compliments
  •  Kerstpakket Raw
  •  Kerstpakket Red
  •  Kerstpakket Gold

  Originele tips voor kerstpakketten

  Naast de themapakketten, met mooie sfeermakers zoals een vuurkorf, vuurschaal of een Zweedse fakkel, kunnen wij u natuurlijk ook helpen aan originele tips voor kerstpakketten, waar u prima mee voor de dag kunt komen. Onze medewerkers helpen u graag verder. Vanzelfsprekend kunt u bij ons ook uw kerstpakketten zelf samenstellen. Onze huisselectie kerstpakketten kunt u gebruiken als inspiratiebron om zelf een origineel pakket samen te stellen, waarbij u ook kunt kiezen voor een specifiek artikel, een persoonlijke kaart of een speciale verpakking.

  Kijk op onze site voor ons ruime aanbod in kerstpakketten. Wij hebben kerstpakketten in verschillende prijsklassen, vanaf €13,95 exclusief BTW. Vuurkorfwinkel.nl heeft een grote keuze in thema kerstpakketten en volop mogelijkheden om kerstpakketten op maat samen te stellen.

  Bij ons is alles mogelijk om uw relaties een warm en sfeervol kerstgeschenk te bezorgen!

  ___________________________________________________________________________________________________

 • De terrasheater: lees alles over deze terrasverwarmer op gas

  Met een terrasheater op gas warmte en gezelligheid in de tuin

  Het is herfst, de dagen worden korter en de temperaturen lager. Maar is het droog weer, dan houdt niets ons tegen om lekker naar buiten te gaan. Een warme trui aan en de tuin in. Zeker wanneer je een veranda of overkapping hebt, kun je in het najaar vaak nog heerlijk buiten zitten.

  terrasverwarmer-gasOm het op die momenten net even wat sfeervoller en qua temperatuur wat aangenamer te maken zijn er vandaag de dag natuurlijk veel mogelijkheden. De tuin is tegenwoordig meer en meer een verlengstuk van de woning en dat zie je terug in het enorme aanbod aan vuurtafels, tuinhaarden en terrasverwarmers.

  Met betrekking tot de laatste categorie lichten we er nu specifiek de terrasverwarmer op gas uit. Niet alleen omdat een gasheater op het eigen terras veel voordelen heeft, maar ook omdat de periode van kerstborrels, Oud & Nieuw en winterbarbecues aanbreekt. Bij uitstek evenementen en gelegenheden die tegenwoordig veel buiten plaatsvinden. Gezellig met een glühweintje, sfeervolle tuinfakkels en brandende vuurkorven tot in de late uurtjes genieten van elkaars gezelschap.

  De voordelen van een gasheater

  Bij een terrasheater op gas, ook wel gasheater of patio heater genoemd, heb je de keuze uit hangende of staande terrasverwarmers. De hangende exemplaren kom je veelal bij horecazaken tegen en zijn vaak aangesloten op een gasleiding. De staande terrasverwarmers kenmerken zich vaak door een wat platte kap aan de bovenzijde waardoor deze ook wel een “paddenstoel” genoemd wordt. Je kent ze vast wel.

  Deze laatste modellen zijn ideaal om in de eigen tuin of tijdens evenementen te gebruiken. Ze zijn namelijk voorzien van wieltjes en daardoor eenvoudig verplaatsbaar. Je bent dus heel flexibel in het plaatsen van zo’n gasheater en over de warmte-afgifte hoef je je al helemaal geen zorgen te maken. Een terrasheater op gas heeft over het algemeen een hoog vermogen en daardoor een groot bereik. Daarom zijn deze heaters erg geschikt voor het verwarmen van grote open ruimtes. Verspreid er een paar over het terras en iedereen staat heerlijk warm.

  THG 12000 heater detail 2Staande gasheaters werken op propaan- of butaan gas

  Gas heaters werken op propaan of butaan. Butaan is bij temperaturen rond het vriespunt niet meer bruikbaar, propaan wel. De gasfles zelf is op veel plaatsen verkrijgbaar en eenvoudig om te ruilen voor een vol exemplaar. Bij de eerste aanschaf van een gasfles betaal je overigens wel “statiegeld” dat je achteraf bij inlevering van de fles weer terug kunt krijgen.

  Bij vrijwel alle gasheaters is de gasfles netjes onder in de voet op te bergen. Je sluit de gasfles met de bijgeleverde koppeling aan, draait de kraan open, sluit het deurtje en niemand ziet die lelijke fles nog staan. Het ontsteken en bedienen van de gas heater doe je via een knop aan de buitenzijde. Maar na afloop de kraan wel weer even dichtdraaien…

  Met een Flame heater twee vliegen in één klap

  Terrasverwarmers op gas zijn in veel modellen, maar ook diverse kleuren verkrijgbaar. Naast de bekende zwarte heater en de populaire RVS heater zijn er tegenwoordig ook witte en grijze exemplaren te koop. Er is dus altijd wel een gasheater te vinden die aansluit op jouw wensen en past bij jouw tuinmeubilair.

  Voor het model geldt hetzelfde. We kennen de “paddenstoel”, maar heb je al ooit ergens de Flame heater zien staan? De flame heater is enorm populair en dat komt met name door de glazen buis waardoor de bewegende vlammen zichtbaar zijn. Met de flame heater heb je dus niet alleen profijt van de warmte, maar krijg je er ook een enorme bak sfeer bij cadeau. Je slaat in wezen twee vliegen in één klap!

  Eurom flame heater sfeer 1Het warmtebereik van deze flameheater bedraagt maar liefst 50 m², dus ben je op zoek naar een fijne terrasverwarmer op gas, dan is bijvoorbeeld de Eurom flame heater een serieuze overweging waard.

  De bediening is variabel en ligt tussen de 5.000 en 12.000 watt zodat je zelf bepaalt hoe warm het wordt. De oververhittings- en omvalbeveiliging, de elektronische ontsteking en de handige wieltjes maken de Eurom Flame heater helemaal af.

  De Eurom Area Lounge heater

  De naam zegt het eigenlijk al… De Lounge heater is met een hoogte van 139 cm wat lager en daardoor zeer geschikt voor plaatsing bij een loungeset. De warmte straalt lager uit en hierdoor voelt het in de zithoek al snel zeer comfortabel aan.

  De Eurom lounge heater heeft een elektrische ontsteking en een vermogen van 5000 tot maar liefst 13.000 watt. Bij ideale omstandigheden verwarmt de heater een oppervlakte tot maar liefst 100 m². Zo zit je er lekker warmpjes bij op frissere avonden! Daarnaast is het nog even het vermelden waard dat de lounge heater vanwege zijn lengte ook geschikt is om bijvoorbeeld onder een parasol of partytent te plaatsen.

  De Eurom THG14000 gasheater

  De zogenaamde paddenstoel is bij vrijwel iedereen bekend. Deze traditionele terrasverwarmer gas heeft een hoogte van 220 cm en een capaciteit van 5.000 tot 14.000 watt. Hierdoor kun je een omgeving tot wel 100 m² aangenaam verwarmen! De ingebouwde oververhitting- en omvalbeveiliging, de elektronische ontsteking en de eenvoudige variabele gascontrole maken dit model tot een volwaardige terrasverwarmer waar je veel plezier aan zult hebben.

  Eurom THG 12000 gasheater def.De Eurom THG14000 is verkrijgbaar in twee verschillende uitvoeringen. Je kunt kiezen voor een zwarte behuizing of voor de terrasheater van RVS. Voor beide modellen is ook een beschermhoes verkrijgbaar.

  Terrasverwarmer online bestellen bij Vuurkorfwinkel.nl

  Conclusie: Een gasheater is zowel op je eigen terras als tijdens feestjes en barbecues de ideale terrasverwarmer. Vanwege de wieltjes is de heater eenvoudig te verplaatsen en ben je zeer flexibel.

  Zoek je naast warmte ook sfeer, dan is de flame heater een prima oplossing. De zichtbare vlam geeft enorm veel gezelligheid. Betreft het een lounge set of zithoek waarbij je wat extra comfort zoekt, dan kom je al snel terecht bij een Lounge heater. Alle gasheaters hebben sowieso een enorm vermogen en dus een hoog warmtebereik.

  Ben je er nog niet helemaal uit welke terrasheater voor jou het meest geschikte model is, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Je kunt onze klantenservice bereiken op telefoonnummer 013-5451966 of kom gewoon even bij ons langs in de showroom. Bestel je de terrasverwarmer gewoon online, dan ontvang je deze normaliter de volgende dag al in huis!  En de verzending is gratis!

  ___________________________________________________________________________________________________

 • Zweedse fakkel kopen? Dan snel naar Vuurkorfwinkel.nl

  Met Zweedse fakkels de winter in

  Het is al weer herfst en stilletjes aan gaan we al weer richting het einde van het jaar. Van oudsher een periode vol gezelligheid variërend van herfstwandelingen, winterbarbecues, kerstborrels, Oud & Nieuw en Nieuwjaarsborrels. Een periode ook waarin we de donkere dagen van wat extra gezelligheid willen voorzien. Een kaarsje op tafel, de haard aan en gezellig samen aan tafel genieten van een goed gesprek en een lekker hapje.

  zweedse-fakkelsWij van Vuurkorfwinkel.nl kunnen ons altijd al heel lang verheugen op deze laatste maanden van het jaar. Ondanks de sfeer in huis, zijn de herfst en de winter voor ons juist ook de moment om naar buiten te gaan en te genieten van al dat moois dat onze natuur te bieden heeft.

  Wat te denken van een gezellige winterbarbecue of  met de kinderen marshmallows roosteren boven een vuurkorf? Juist die momenten maken deze maanden tot de gezelligste van het jaar. En een beetje kou laat ons niet tegenhouden!

  Sfeer in de tuin met een Zweedse fakkel

  Zijn de dagen donker en koud, dan zorgen we gewoon zelf voor een aangename sfeer in de tuin. Dit kan natuurlijk met een trendy vuurschaal of een traditionele vuurkorf, maar minstens zo leuk zijn Zweedse fakkels!

  Een Zweedse fakkel is een ingezaagde boomstam die langzaam tot de grond opbrandt. Je plaatst de boomstam verticaal op de grond en steek het bijgeleverde aanmaakblokje aan. Heel eenvoudig! Het is overigens wel aan te raden om bijvoorbeeld een asopvangbak onder de Zweedse fakkel te plaatsen. De asresten ruimen zo lekker makkelijk op en u heeft geen rotzooi op uw terras of gazon.

  Zweedse fakkels zijn verkrijgbaar in verschillende hoogtes

  Zweedse fakkels zijn in verschillende afmetingen en in verschillende prijsklassen verkrijgbaar. Bij Vuurkorfwinkel.nl verkopen we Zweedse fakkels in de hoogtes 20 cm, 25 cm, 50 cm en 100 cm. De brandduur van de verschillende fakkels is o.a. afhankelijk van de weersomstandigheden, maar varieert van circa 1,5 uur tot circa 6 uur.

  Zweedse fakkel sfeerZweedse fakkels zorgen echt voor een unieke sfeer. Je kunt ze verspreid over de hele tuin of  bijvoorbeeld in een leuke vuurschaal bij de loungeset plaatsen. Maar ook in een vuurkorf of gewoon op een onderplaat komt de Zweedse fakkel uitstekend tot zijn recht. Tegenwoordig is er echter ook een speciale standaard voor een Zweedse fakkel verkrijgbaar.

  Het grote voordeel van Zweedse fakkels ten opzichte van kampvuren is dat deze natuurlijk veel compacter zijn en er zodoende meerdere warmtebronnen over een heel gebied verdeeld kunnen worden. Het is dus een prima en veilig alternatief voor een kampvuur. En met name sfeervol….

  De Zweedse fakkel wordt veel gebruikt tijdens feesten en evenementen

  De Zweedse fakkel is bij uitstek geschikt voor gebruik tijdens buitenevenementen zoals Oud & Nieuw feesten, optochten, huwelijksfeesten, tuinfeesten, barbecues of gewoon voor een gewone gezellige avond in de tuin of op het terras. Met meerdere Zweedse fakkels bij elkaar ontstaat een weelderig vlammenfestijn. Zet je ze op een rij, dan kun je een pad schitterend verlichten of markeren.

  Kortom; Ben je op zoek naar een bijzondere manier om sfeer en warmte te creëren, dan is een Zweedse fakkel echt iets voor jou. Deze kleine boomstam zorgt voor urenlang plezier. Daarnaast is het natuurlijk een heel leuk verjaardagscadeau, kerstgeschenk of item voor in het kerstpakket! En heb je een wat groter aantal nodig, dan kun je natuurlijk altijd even contact met ons opnemen. We doen je  dan graag een aantrekkelijk voorstel!

  ___________________________________________________________________________________________________

 • De voordelen van een elektrische sfeerhaard

  Een elektrische sfeerhaard is een mooi alternatief voor de traditionele openhaard

  Bij het inrichten van woonruimte wordt er veel aandacht besteed aan aspecten als sfeer, comfort en functionaliteit. Een traditionele openhaard past daarbij perfect in het plaatje, maar helaas heeft niet iedereen de mogelijkheden om deze te plaatsen. Gelukkig zijn er nu ook prima alternatieven om sfeer en gezelligheid binnenshuis te creëren. Een elektrische sfeerhaard voldoet al snel aan alle wensen en is echt een perfect alternatief voor de traditionele haard.

  Faber Gala Opti-mystElektrische sfeerhaarden zijn minstens zo sfeervol en zeker zo functioneel in vergelijking met de openhaarden die we van oudsher kennen. Daarnaast zijn er elektrische haarden die zelfs een warmteafgifte hebben en hiermee een grote bijdrage leveren aan een optimaal comfort. Het is dan ook niet verwonderlijk dat steeds meer mensen kiezen voor een elektrische haard.

  Het comfort van de elektrische sfeerhaard

  De introductie van de huidige generatie elektrische sfeerhaarden biedt veel mensen de mogelijkheid om nu wél een mooie open haard in huis te plaatsen. U bent immers niet meer afhankelijk van een rookkanaal. En een elektrische sfeerhaard hoeft zeker niet gezien te worden als tweede keus omdat “een traditionele houthaard plaatsen niet mogelijk is”.

  Een elektrische sfeerhaard doet namelijk niets onder ten opzichte van een authentieke haard. In tegendeel, het heeft zelfs meerdere voordelen! Het is een veilige en comfortabele oplossing. U hoeft niet steeds bezig te zijn met houtblokken en het vuur in de gaten hoeft al helemaal niet. De haard gaat aan en uit wanneer u dit wilt, soms ook met een handige afstandsbediening. Een elektrische haard zorgt dus voor directe sfeer, comfort en gezelligheid in iedere ruimte.

  Een elektrische haard heeft verder weinig beperkingen en kan zonder al teveel aanpassingen geplaatst worden in uw woonkamer, keuken of slaapkamer. Het enige wat nodig is, is een stopcontact. Daarnaast heeft het als voordeel dat deze haarden relatief weinig ruimte in beslag nemen. Er zijn veel modellen verkrijgbaar en voor iedere inrichting is er dan ook een mooie oplossing voorhanden. Denk hierbij aan vrijstaande haard of een doorkijkhaard, een Inbouwhaard of een inzethaard voor een sfeervol vooraanzicht, maar ook aan de hangende haard met opbergruimte.

  Opti-Virtual 360Elektrische haarden als realistische sfeermakers

  Ook wat betreft het vuurbeeld, doet de elektrische haard niet onder voor zijn traditionele soortgenoot. Een elektrische sfeerhaard heeft zelfs een zéér realistisch vuurbeeld. Het Opti-myst® vuurbeeld van Faber haarden (een innovatieve en toonaangevende fabrikant in deze branche) is hier een goed voorbeeld van. Deze haard heeft een 3-dimensionaal vuurbeeld met rookeffect. Een waterreservoir, halogeen licht, warmteafgifte en een verdamper creëren revolutionaire vlammen die niet te onderscheiden zijn van echt vuur. De Faber 3-step Opti-myst is bijvoorbeeld zo'n haard.

  Bij het Opti-Virtual principe van dezelfde fabrikant ervaart u een illusie van vuur met een levensecht vlammenspel, geknisper en vonkjes die zelfs weg lijken te springen. De Faber Opti-virtual Single is bijvoorbeeld een haard op basis van dit principe.

  De elektrische sfeerhaarden van Vuurkorfwinkel.nl

  Vuurkorfwinkel.nl is dealer van toonaangevende A-merken als Faber, EWT, Dimplex, Eurom en Gimeg. Onze elektrische haarden zijn realistische sfeermakers die niet onderdoen voor de traditionele houthaarden. U kunt nu werkelijk in iedere ruimte genieten van de sfeer, comfort en functionaliteit die een elektrische haard biedt. Kijk gerust eens rond in onze webshop om ons assortiment te ontdekken. Mocht u vragen hebben, dan staan onze medewerkers graag voor u klaar voor een deskundig en persoonlijk advies.

  ___________________________________________________________________________________________________

 • Rookhout; welke soorten gebruik je met je rookoven?

  Welk soorten rookhout gebruik je waarvoor?

  Barbecook rookoven

  Barbecook rookovens voor de ultieme smaakbeleving

  De Barbecook rookovens staan gelijk aan experimenteren met smaak, vuur en beleving. Niet alleen kan je in de Barbecook Oskar koud of warm roken, je kan ook aan de slag gaan met verschillende soorten hout om een typische rooksmaak aan je bereidingen te geven. Maar wat is nu het verschil tussen deze houtsoorten? We zetten onze nieuwe soorten rookmot, rookchips & rookhout graag even op een rijtje:

  1. Probeer eens rookmot

  ROOKMOTRookmot is een fijn zaagsel dat gebruikt wordt in combinatie met de koude rookgenerator. Het wordt dus gebruikt om koud te roken (en is niet geschikt om warm te roken) waarbij de temperatuur in de rookoven niet hoger dan 25° wordt.

  Beuk

  De milde smaak van beuk rookmot is geschikt voor vlees, vis, groenten, noten en kazen. Beuk is een neutrale soort rookmot en daardoor geschikt voor het roken van elk type voedsel.

  Els

  De els heeft een zeer zacht aroma met een vleugje zoetigheid. Goed te gebruiken bij het roken van zeevruchten, varkensvlees en gevogelte. Traditioneel wordt deze houtsoort gebruikt bij het roken van zalm.

  2. Vele soorten rookchips

  ROOKCHIPSRookchips zijn houtsnippers van ongeveer 2 cm die gebruikt kunnen worden om warm te roken. Hierbij gooi je de vooraf geweekte rookchips rechtstreeks in de houtskool van je Oskar smoker of gebruik je ze in de Universal Smoker Box in je gasbarbecue. (Je kan de geweekte rookchips eveneens in een geperforeerde papillot op je houtskool van je smoker gooien.) De rookchips zijn eveneens perfect geschikt om te gebruiken in de elektrische smoker Otto.

  Eik

  Eik rookchips zijn de meest veelzijdige rookchips en met de meeste vleessoorten prima te gebruiken. Eik geeft een milde rook zonder nasmaak en geeft de gerookte producten een mooie gerookte kleur. Goed voor het roken van rood vlees, vis en wild. Eik rookhout is eveneens perfect geschikt voor het roken van ribbetjes.

  Olijf

  Olijf rookchips geven een kruidig en aardachtige aroma, maar kan een bittere smaak afgeven bij langer roken. Ze geven een mediterrane toets aan jouw bereidingen. Olijf rookhout is uitermate geschikt voor het roken van gevogelte.

  Appel

  De zoete fruitige rooksmaak van appel gaat perfect in combinatie met rundsvlees, gevogelte (de huid krijgt een mooie, donkerbruin kleur) of voor het roken van ham. Deze soort is het sterkste rookaroma van de fruitbomen.

  Cherry

  De zoete, fruitige rook van kers is zeer geschikt voor gevogelte (de huid krijgt een mooie, donkerbruine kleur). De rook geeft een mooie rozeachtige tint aan lichte vleessoorten. Kersenhout is goed voor het roken van kip, varkensvlees, ham en rundvlees.

  Lemon

  Citroen rookchips geven een pittige citrusrook met een milde hint van fruit. Vooral voor een delicaat stukje witte vis is deze subtiele toets perfect, maar citroen rookchips zijn eveneens geschikt voor het roken van gevogelte en zeevruchten.

  3. Het nieuwe rookhout

  ROOKHOUTHet nieuwe rookhout ten slotte zijn echte blokjes hout die gebruikt worden om warm te roken. Deze blokjes zijn geschikt om te gebruiken in je Barbecook Oskar rookoven of in je houtskoolbarbecue. Je gooit het vooraf geweekte rookhout rechtstreeks in de houtskool.

  Beuk

  De milde smaak van beuk rookhout is geschikt voor vlees, vis, groenten, noten en kazen. Beuk is een neutrale soort rookhout en daardoor geschikt voor het roken van elk type voedsel.

  Rode wijn

  Het veelzijdige rode wijn rookhout geeft een zoete, rokerige smaak aan je bereidingen. Rode wijn rookhout geeft een milde rook en is perfect te gebruiken bij het roken van rood vlees en gevogelte.

  Buitenkoken met Vuurkorfwinkel.nl

  Vuurkorfwinkel.nl heeft alles om je buitenkook-avontuur tot een succes te maken. Ons assortiment varieert van mooie rookovens en stoere driepoten tot gietijzeren sudderpotten en comfortabele gasbarbecues. En wat te denken van de OFYR BBQ of de nieuwe Quan BBQ vuurschaal? Geweldig! De enthousiaste buitenkok komt bij ons zonder twijfel aan z'n trekken.

  We hebben alle artikelen zelf op voorraad, dus bestel je voor 17:00 uur, dan heb je bestelling normaal gesproken de volgende dag al in huis!

  Veel plezier!

  Bron: Barbecook

  ___________________________________________________________________________________________________

 • Kastanje tijd

  Het is weer bijna kastanje tijd

  De maand oktober is de maand van de kastanjes. Ga er gezellig op uit met de kinderen om kastanjes te rapen, want kastanjes vallen vanzelf van de boom als ze rijp zijn

  Verschil tam en wild

  Wilde en tamme kastankastanjejes worden weleens met elkaar verward, maar ze behoren tot verschillende plantengeslachten.

  De paardenkastanjes herken je aan de grote bladeren in de vorm van een hand met vijf à zeven 'vingers'. Ze hebben een bolster met korte stekels, die niet zo erg prikken. In de bolster zit maar één kastanje, die helemaal rond is. Wilde kastanjes zijn erg bitter en niet eetbaar.

   

  Lees verder

 • Originele kerstpakketten met vuurkorf of vuurschaal

  Wilt u iets speciaals? Kies voor een kerstpakket met vuurkorf!

  Met gepaste trots presenteren wij u ons nieuwe assortiment kerstpakketten 2017.

  Het “buitenleven” is de nieuwe trend en daar spelen wij als Vuurkorfwinkel.nl natuurlijk graag op in. Naast warmte en sfeer speelt vuur in de tuin dit jaar een belangrijke rol in “kerstpakkettenland”.

  Winterfeest_BBQ_KubusHelp daarom uw collega’s of medewerkers een stoere en robuuste warme sfeer in de tuin te creëren door het geven van een traditionele vuurkorf, een leuke vuurschaal of een warme fleece deken. Onze pakketten zijn speciaal in dit thema voor u samengesteld. Natuurlijk zijn deze originele kerstpakketten direct online te bestellen, maar kunt u ook geheel uw eigen kerstpakket samenstellen. We helpen u graag!

  Kerstpakketten met vuurkorf of vuurschaal vallen bij iedereen in de smaak

  In de gezellige sfeer die kerstmis met zich meebrengt, komen de kerstpakketten van Vuurkorfwinkel.nl uitstekend tot hun recht. Overheerlijke marshmallows, een flesje chocomel of glühwein, aangevuld met een traditionele vuurkorf, vuurschaal of een sfeervolle Zweedse fakkel, maken onze originele kerstpakketten tot een waardevol geschenk. Een geschenk waarmee u uw waardering voor uw personeel en relaties op gepaste wijze kunt laten blijken.

  Bovendien zijn het allemaal betaalbare kerstpakketten met daarin alles wat u nodig heeft voor een fantastisch “warme chocomel-moment”.

  winterfeest_wc_schaal_3Onze kerstpakketten overzichtelijk op een rijtje

  Onze collectie kerstpakketten is op onze site overzichtelijk naar thema, prijs of categorie vuurkorf of vuurschaal te bekijken. We hebben voor u een gevarieerde huisselectie kerstpakketten samengesteld zodat u een goede indruk krijgt van wat er allemaal mogelijk is. Wij kunnen u beloven dat het inspirerend is. En wilt u liever maatwerk? Geen probleem! Alles is mogelijk!

  Bestellen is eenvoudig en kan gewoon online. U kiest en bestelt, wij zorgen voor de rest: tijdige levering (in overleg), hoge kwaliteit, perfecte service en vooral veel blije gezichten.

  Bekijk hier snel het volledige assortiment kerstpakketten!

  ___________________________________________________________________________________________________

 • Genieten in de tuin met een terrashaard

  Langer genieten in uw tuin met een sfeervolle terrashaard

  Wat Coloradois het toch heerlijk om lekker op uw terras te genieten van die heerlijke zomerse dagen. Deze dagen zult u ongetwijfeld koesteren, zeker als het weer niet iedere dag meewerkt. Dit soort dagen kunnen niet lang genoeg duren! Gelukkig kunt u deze dagen wel verlengen. U kunt langer genieten op uw terras met een sfeervolle tuinhaard.

  Was het een goede of een slechte zomer?

  Er zijn van die zomers dat de zonovergoten dagen bijna op één hand te tellen zijn. De zomerse temperaturen waarop we soms zo hopen, verschijnen dan maar niet op de thermometer en als die er komen, moeten we nét werken of hebben we andere binnenactiviteiten. We noemen dit al snel een slechte zomer en we hebben voor ons gevoel dan ook veel te weinig kunnen genieten van ons terras.

  Langer genieten op uw terras met een sfeervolle tuinhaard

  Een sfeervolle tuinhaard is dé oplossing. Een tuinhaard zal als mooie eyecatcher niet alleen zorgen voor de juiste sfeer op uw terras, u zult ook vaker én langer op uw terras kunnen verblijven. Het moment dat het nét even te fris wordt om nog behaaglijk op uw terras te blijven zitten stelt u lekker nog even uit. Dat weerbericht komt later wel en eigenlijk is dat ook niet meer zo belangrijk. Als het droog blijft, zit u goed.

  Lees verder

 • Terrasverwarming voor lange avonden buiten

  Een comfortabele terrasverwarmer voor lange avonden buiten

  terrasverwarmer-2-640x480Een mooie zomeravond kan voor veel mensen natuurlijk niet lang genoeg duren. In ons klimaat hebben we geen overvloed aan dit soort dagen dus is het motto natuurlijk al snel dat er optimaal van genoten moet worden als dat kan. Gelukkig zijn er mogelijkheden om nóg meer te genieten van het mooie weer….. weer of “geen” weer. Kies een comfortabele terrasverwarmer voor lange avonden buiten. U kunt hiermee vaker én langer van uw terras genieten.

  Lees verder

 • Kerstpakket met vuurkorf of vuurschaal - Vuurkorfwinkel.nl

  Bent u op zoek naar een kerstpakket met vuurkorf?

  U zult het misschien niet geloven, maar wij zijn al weer druk bezig geweest met de samenstelling van ons assortiment kerstpakketten.

  Winterfeest_BBQ_KubusWeliswaar zitten we nog midden in de zomer en steken we op dit moment liever de barbecue aan dan te denken aan de laatste (koude) maanden van het jaar, voor ons is het essentieel om op tijd onze zaakjes op orde te hebben. Zelf denken wij dat we er weer in geslaagd zijn om een aantal originele kerstpakketten met vuurkorf of vuurschaal te hebben samengesteld!

  Originele kerstpakket met vuurkorf of vuurschaal

  Het laatste kwartaal van het jaar staat bij ons ieder jaar weer voor een groot deel in het teken van de Sinterklaas- en Kerstcadeaus, maar natuurlijk ook van de traditionele kerstpakketten. Nergens is die traditie zo groot als in Nederland.

  Lees verder

Artikelen 1 tot 10 van 185 in totaal