Black Friday actievoorwaarden

Black Friday 2021

Shop met korting bij Vuurkorfwinkel.nl de mooiste barbecues, vuurkorven, vuurschalen en tuinhaarden voor de feestelijke decembermaand. Voor jezelf of als origineel sinterklaas- en kerstcadeau!

Black Friday start bij Vuurkorfwinkel.nl al op maandag 22 november 2021 met diverse combinatie-deals en kortingen oplopend tot wel 40% op geselecteerde merken. Deze actie duurt tot en met zondag 28 november 2021!

Welke aanbiedingen heeft Vuurkorfwinkel.nl tijdens Black Friday?

Dit jaar heeft Vuurkorfwinkel.nl twee mooie merken in de actie tijdens de Black Friday Week. Allereerst, krijgen klanten 20% korting op de adviesverkoopprijs van het gehele assortiment van BonFeu. Als tweede te gekke actie, is het mogelijk om combi-deals te scoren van het merk OFYR of afprijzingen op enkele geselecteerde producten. Alle kortingen zijn al verrekend in de prijs! De artikelen die in aanmerking komen voor de Black Friday korting en deals, zijn aangeduid met een actielabel.

Looptijd: van maandag 22 november tot en met zondag 28 november 2021. Na afloop van de Black Friday Week kunnen kortingen op de merken niet meer gegeven worden.