Maandelijkse archieven: November 2012

 1. U bent welkom bij Genieterij Donkhorst!

  Dit weekend sfeermarkt Genieterij Donkhorst 2012

  Van donderdag 22 tot en met zaterdag 24 november en van donderdag 13 december tot en met zondag 16 december is er aan de Donkhorst 5 in Moergestel een Culinaire Sfeermarkt met veel streekproducten en cadeaus rondom het thema Italië.

  De boerenschuur is omgetoverd tot een warme, gezellige sfeermarkt met overal kraampjes en een winkel. Verschillende standhouders bieden heerlijke producten te koop aan zoals kaas, worstjes, chips, tapenades, soepen, bier, wijnen, koffie, thee, taart. Er zijn uiteraard ook schitterende cadeaus, zoals kook- en woonaccessoires, man

  Lees meer »
 2. Vuurkorfwinkel.nl aanwezig bij Genieterij Donkhorst 2012

   

  U bent van harte welkom bij Genieterij Donkhorst van 22 t/m 25 november en van 13 t/m 16 december!

  Lees meer »
 3. Organiseer eens een winterbarbecue!

  Een Barbecue brengt gezelligheid als het buiten koud is....

  Een barbecue brengt veel genoegen en gezelligheid, vooral in de wintermaanden. Veel mensen denken bij een barbecue aan warm weer en korte broeken en realiseren zich niet dat juist bij koud en slecht weer een barbecue pas echt gezellig wordt! Je hoeft alleen maar te zorgen dat je droog en een beetje beschut staat.

  In Barbecuelanden zoals de VS en Canada wordt tot vér onder het vriespunt gebarbecued. En ook in Nederland komt het steeds meer voor, een winterbarbecue. Wil je eens iets anders met kerstmis of oudjaarsavond? Iets originelers en iets anders dan weer gourmetten of fondue? Organiseer dan eens een winterbarbecue!
  Koud? Welnee! Laat je gasten zich warm kleden en zet een mooie kan Glühwein klaar.

  Hoe organiseer ik een winterbarbecue?

  Het is natuurlijk wel winter, dus zorg voor een barbecue (logisch) en een paar gezellige  vuurkorven

  Lees meer »
 4. Nu te koop bij Vuurkorfwinkel.nl : De Zweedse fakkel

  Creëer eenvoudige een heerlijke sfeer met de Zweedse fakkel!

  Met de Zweedse fakkel creëert u eenvoudig een heerlijke buitensfeer waar u lang van kunt genieten.

   

   

  Deze houten fakkel is een ingezaagd houtblok, verkrijgbaar in diverse afmetingen  (hoogte 25cm / 50cm / 100cm). Door het aanbrengen van verticale zaagsnedes krijgt de vlam een perfecte zuurstoftoevoer zodat het blok tot de grond toe opbrandt.

  Zweedse fakkels gaan terug tot de 17e eeuw toen deze fakkels al werden gebruikt door het Zweedse leger. Door de speciale techniek van zuur

  Lees meer »