Maandelijkse archieven: November 2017

 1. Sinterklaasavond

  Heerlijk avondje komt eraan...

  Sinterklaas_bij_vuurkorfwinkel-300x165Nog een paar nachtjes slapen en dan is het weer pakjesavond. Een avond waar veel families in Nederland naar uitkijken. Met name de kinderen leven ieder jaar al weken toe naar Sinterklaasavond. De avond waarop er veel plezier gemaakt wordt, gezongen wordt, lekker wordt gesnoept, surprises worden uitgepakt en de kinderen vele cadeautjes krijgen.

   

   

   

  Bestel de leukste cadeautjes eenvoudig online

  Lees meer »
 2. De Barbecook Otto rookoven

  Roken in vier eenvoudige stappen met de rookoven Otto

  Barbecook Otto rookoven

  Heeft u geen ervaring met het roken van vlees of vis? Geen probleem, gewoon doen! De rookovens van Barbecook zijn echte alleskunners: u gebruikt ze voor koud of warm roken. En of het nu gaat om zalm, forel of een stuk wild, deze gebruiksvriendelijke smokers helpen u het gewenste resultaat te behalen.

  Geniet van hun eenvoud in gebruik en experimenteer met verschillende bereidingen en de verschillende soorten Barbecook rookchips (warm roken) of Barbecook rookmot (koud roken) voor de ultieme smaaksensatie.

  Met deze elektrische

  Lees meer »
 3. Black Friday deal

  Black Fridayblack-friday (2)

  Black Friday is de vrijdag na Thanksgiving, een dag waarop veel Amerikanen traditiegetrouw beginnen met hun inkopen voor de kerst. De meeste Amerikanen krijgen een extra vrije dag waardoor ze de mogelijkheid hebben om uitgebreid kerstinkopen te doen.

  Oorsprong

  De kleur black komt voort uit het boekhoudkundig systeem van Amerika. De verliezen worden in het rood geschreven en winst in het zwart. Om het jaar af te sluiten met zwarte cijfers moet er vaak nog winst gemaakt worden. Ofwel de bedrijven moeten in de zwarte cijfers komen. Vandaar dus Black Friday.

  Speciale Black Friday deal

  Hoewel Thanksgiving in Nederland en België heel weinig wordt gevierd, is

  Lees meer »
 4. Sinterklaas cadeautips

  De Sint komt weer naar Nederland

  Aankomende zaterdag (18 november) komt Sinterklaas weer aan in Nederland, dit keer in de Friese stad Dokkum. Met Sinterklaas verwennen we elkaar met leuke cadeaus, breken we ons hoofd op gedichtjes en maken de leukste surpises. Het oer-Hollandse feest zorgt voor veel gezelligheid en plezier. Toch is het elk jaar weer lastig om een cadeau te verzinnen. “Wat had ik vorig jaar ook al weer gegeven?” en “Wat geef je iemand die alles al heeft?” zijn vragen die door het hoofd schieten. Nu denken wij graag met je mee en hebben we hieronder een aantal leuke en originele cadeaus voor je op een rijtje gezet.

   

  esschert_vuurschaal_ff44 (1)

  Lees meer »
 5. kerstpakketten bestellen of kerstcadeaus kopen ?

  Bestel uw kerstpakketten gewoon online – Vanaf 13,95

  kerstman-sterconcepts-magazijn

  Het aftellen is begonnen! Nog maar 43 dagen tot kerstmis. Heeft u nog geen kerstpakketten besteld? Wacht dan niet te lang want u heeft nu nog volop keuze. Binnen onze huisselectie kerstpakketten vindt u al leuke pakketten vanaf 13,95.

  De kerstpakketten van Vuurkorfwinkel.nl zijn allemaal gebaseerd op het thema "vuur warmte en gezelligheid" en bevatten bijvoorbeeld een leuke vuurkorf, vuurschaal of Zweedse fakkel. Allemaal leuke items waarvan de ontvanger di

  Lees meer »
 6. Vuurschaal kopen? Bekijk snel ons assortiment!

  Kies voor de sfeer van een vuurschaal

  Vuurschalen zijn enorm populair vandaag de dag. Steeds meer mensen kiezen voor deze sfeermaker, die op ieder gewenst moment garant staat voor sfeer, warmte en gezelligheid. Een vuurschaal kan zowel tijdens de zomer als de winter gebruikt worden en zal zorgen voor een langer verblijf buiten, ook wanneer het wat frisser wordt.

  esschert-vuurschaal-roestHoewel het soms anders zal overkomen, is een vuurschaal eenvoudig te plaatsen. Er zijn niet veel aanpassingen nodig om een vuurschaal neer te kunnen zetten. Het

  Lees meer »