Maandelijkse archieven: April 2017

 1. Vuurtafel kopen? Geniet van warmte en comfort

  Vuurtafel: comfortabel genieten zonder rook en vonken

  Happy Cocooning inbouwbrander rechthoekLekker vuurtje in de tuin, wat een heerlijk buiten leven! Vandaag de dag kan dat à la minute, op comfortabele wijze. Want niet iedereen houdt van de rook en inspanningen die gepaard gaan met vuur stoken. Een vuurtafel geeft in een handomdraai een gezellig haardvuur zonder enige rompslomp. Warmte en gezelligheid gegarandeerd.

  Wat is een vuurtafel?

  De naam verraadt het al. Een vuurtafel is een (salon)tafel met een ingebouwde gashaard. U plaatst de vuurtafel bijvoorbeeld in de loungehoek op uw terras om bij het vuur gezellig een drankje te drinken met vrienden. Hij biedt de gemakken van een tafel en de gezelligheid van een haardvuur.

  Lees meer »
 2. Buiten koken tijdens de paasdagen

  Met Pasen gezellig buiten koken met familie of vrienden

  barbecook-QuickStart-barbecue-1

  Zondag 16 april is het Pasen. Voor sommigen een dag om naar de kerk te gaan. Voor velen een dag die draait om gezelligheid, familie en eten. In deze blog besteden we aandacht aan het laatste; hoe maakt je van Pasen 2017 iets bijzonders? Om maar met de deur in huis te vallen: buiten koken!

  Lees meer »
 3. Met de Eurom Heat and Beat warmte en sfeer in de tuin

  Is uw tuin al klaar voor de lente?

  Is de groene alg van uw terras verwijderd, zijn uw tuinmeubelen schoont gemaakt en is de barbecue tevoorschijn gehaald? Dan is het nu tijd om uw terras weer gezellig aan te kleden. De bloempotten kunnen worden gevuld met fleurige plantjes en een sfeervol windlicht of een comfortabele tuinhaard maken het geheel af.

  Robs_Grote_tuin_verbouwing_vuurkorfwinkel.nlHet enige dat dan misschien nog ontbreekt is een comfortabele terrasverwarmer zodat u ook op koele momenten, zeker in het voorjaar, lekker buiten kunt blijven zitten. Het aanbod aan terrasverwarming is echter enorm. Elektrische terrasverwarmers, gasheaters, voor elk terras en voor iedere tuin is er wel een geschikt model te vinden.

  Lees meer »