stokem rvs tuinhaard 

Met een RVS tuinhaard is warmte, gezelligheid én een lange levensduur gegarandeerd

Een heerlijke zomeravond is pas compleet met het aansteken van een mooie RVS tuinhaard. Een RVS haard zal niet door roesten en heeft een lange levensduur. Wilt u op koele zomeravonden of frisse winterdagen genieten van uw terrashaard, kies dan voor een RVS terrashaard en geniet vele jaren van uw mooie haard! Stokem is het merk op gebied van RVS tuinhaarden. Bekijk hieronder de zwarte en matte variant.

2 Items | Bekijk alle

per pagina
Aflopend sorteren
    • Voor 17.00 besteld, morgen in huis*

2 Items | Bekijk alle

per pagina
Aflopend sorteren

Tuinhaard RVS kopen?

Op zoek naar een RVS tuinhaard voor buiten? Bij Vuurkorfwinkel.nl heb je keuze uit hoogwaardige kwaliteit haarden voor in de tuin of op het terras. Een RVS tuinhaard in je tuin zorgt voor een warme en aangename sfeer voor jou, jouw familie en/of vrienden. Daarnaast is het mogelijk om de RVS tuinhaard te gebruiken als een barbecue om heerlijk in buiten te koken. Kortom, een multifunctionele terrashaard voor jouw tuin!

Kwaliteit tuinhaarden

Bij Vuurkorfwinkel.nl streven we naar kwaliteit en daar hoort het merk Stokem bij! De Stokem tuinhaarden zijn robuust, stevig en bereiken intens hoge temperaturen. Ook is het fascinerend om te zien hoe het RVS zijn eigen patina krijgt door je stookgedrag. Door de deur en hoge kachelpijp heb je geen last van rook en is het comfortabel om dicht bij de kachel te zitten. De Stokem terrashaarden zijn geschikt voor buiten of onder een overkapping.

De RVS tuinhaarden van Stokem hebben geen tot weinig onderhoud nodig. Het ruitje in de deur zal door gebruik wat roetaanslag krijgen, maar dit verdwijnt weer als er een flink vuur gestookt wordt. Uiteraard kun je de kachel aan de buitenkant schoonmaken met een sopje. Dit is zo nu en dan nodig om de kachel schoon te houden van stofdeeltjes en blaadjes. RVS heeft namelijk een reactie met zuurstof nodig om roestvrij te blijven.

Het verschil tussen staal en roestvast staal (RVS)

RVS is corrosiebestendiger dan staal! Dit komt omdat er een dun laagje roest op RVS ontstaat die vervolgens het onderliggende materiaal beschermd. Dit laagje is te herkennen aan de kleuren die in het staal tevoorschijn komen na verloop van tijd. Bij staal stopt de corrosie niet en zal het materiaal uiteindelijk helemaal aangetast worden. Wanneer staal roestvorming vertoont, is het aan te raden om uw terrashaard in te spuiten met een hittebestendige lak. Op lange termijn kan ook RVS aangetast worden, maar dit duurt langer dan bij staal.

Naast mooie RVS tuinhaarden zijn er ook opvallende RVS vuurschalen. De verschillende vuurschalen van hoogwaardig RVS creëren een gezellige sfeer in jouw tuin door het robuuste design. Laat je inspireren door de mogelijkheden.

Alles voor een sfeervol buitenleven

  • Voor 17:00u besteld, morgen in huis*
  • gratis verzending boven € 50,00
  • Achteraf betalen