Maandelijkse archieven: Januari 2018

 1. Een vuurtafel als middelpunt van de tuin

  Met een vuurtafel knus en warm genieten in de tuin

  Wintertijd betekent voor veel mensen dat ze (vooral ’s avonds) minder genieten van hun tuin en terras. Zomaar in de kou gaan zitten met een dekentje over je heen is dan gewoon niet behaaglijk. Daar is het zeker ‘s winters al snel te koud voor en je zou waarschijnlijk snel door gebrek aan sfeer naar binnen vluchten.

  Cosiglobe_vuurtafelVerkleumd op je terras zitten bibberen is namelijk niet bepaald ons idee van een romantisch avondje met je partner of gezellig met je kinderen genieten van de buitenlucht. Het is echter helemaal niet zo moeilijk om een warme sfeer te creëren waardoor je het hele jaar door buiten kunt

  Lees meer »
 2. OFYR; de ultieme buitenkookervaring

  Iedereen wordt enthousiast van koken op de OFYR

  Vanuit haar passie voor koken en lekker eten kocht Yarrid vorig jaar bij Vuurkorfwinkel.nl een OFYR Classic 100-100 en zij is nog steeds even enthousiast over dit geweldige kooktoestel. Onlangs deelde zij haar ervaringen met ons en deze willen we u natuurlijk niet onthouden.

  ofyr-bbq"Wanneer wordt er weer gekookt op je OFYR?"  Zo luidt de eerste vraag als we onze vrienden uitnodigen bij ons thuis. De OFYR bbq is een vast ritueel wanneer we vrienden of familie over de vloer krijgen. Zelfs midden in de winter is buiten koken een must.

  Lees meer »
 3. Met een elektrische haard ook in januari volop gezelligheid

  Blue Monday? Creëer zelf wat extra gezelligheid in en om het huis

  De gezellige feestdagen zijn voorbij, de dagen zijn nog kort en donker en de zomer is nog ver weg. Ook het volhouden van je goede voornemens begint tegen te vallen. Je hoeft natuurlijk geen psycholoog te zijn om je te kunnen voorstellen dat de laatste weken van januari niet bepaald de opwekkendste periode van het jaar is.

  Esschert terraskachelWe kunnen hier natuurlijk aan toegeven en bij de pakken neer gaan zitten of we nemen zelf de touwtjes in handen en richten de blik naar voren. Op internet zijn allerlei tips te vinden om de maand januari te trotseren en die zullen soms best helpen. Wij geloven

  Lees meer »
 4. Werken bij Brave International B.V.

  We groeien hard en daarom zijn we op zoek naar nieuwe collega’s

  Met onze ambitieuze instelling hebben we veel leuke en nieuwe plannen, maar dat kunnen we alleen realiseren met de juiste mensen! Ben jij benieuwd hoe het is om in een snelgroeiende organisatie te werken, waarbij betrokkenheid en plezier voorop staan?

  JoeyBrave International B.V. (o.a. Vuurkorfwinkel.nl) is een dynamisch bedrijf vol ambities. Op de werkvloer heerst een informele no-nonsense sfeer waar initiatief wordt gewaardeerd én gestimuleerd. Werken bij Brave International B.V. vraagt een kritische en constructieve houding, een collegiale instelling, maar vooral plezier hebben in je werk.

  Brave International B.V staat di

  Lees meer »