Met een elektrische haard direct sfeer in huis of kantoor

Een elektrische haard geeft direct sfeer op iedere gewenste plaats in huis, maar ook in een hotel of kantoor. De elektrische haarden binnen het assortiment zijn geschikt voor (bijna) alle ruimtes die sfeer en aankleding kunnen gebruiken. Wij hebben de oplossing voor al jouw wensen!

Elektrische kachels zijn in vele soorten en maten verkrijgbaar, maar een Dimplex haard geeft dat echte, realistisch vlammenspel. Een vlammenbeeld waar je naar blijft kijken. Lees hier meer over de elektrische haarden van Dimplex.

Wist je dat Vuurkorfwinkel.nl de grootste Dimplex Dealer is? Met een ruim assortiment aan elektrische sfeerhaarden is er altijd wel een haard naar jouw wensen en behoeftes verkrijgbaar. Laat je inspireren door de grootste Dimplex Dealer.

Grootste Dimplex Dealer van Europa stickerGrootste Dimplex Dealer van Europa sticker

Artikelen 1-24 van 104 | Bekijk alle

per pagina
Aflopend sorteren
  • Voor 17.00 besteld, morgen in huis*
  • Voor 17.00 besteld, morgen in huis*
  • Voor 17.00 besteld, morgen in huis*
  • Op werkdagen voor 17.00 besteld, volgende werkdag in huis*
  • Boven € 50,00 gratis verzending
  • Achteraf betalen
  • Boven de € 50,00 gratis verzending
  • Op werkdagen voor 17.00 besteld, volgende werkdag in huis*
  • Boven € 50,00 gratis verzending
  • Achteraf betalen
  • Boven de € 50,00 gratis verzending
  • Op werkdagen voor 17.00 besteld, volgende werkdag in huis*
  • Boven € 50,00 gratis verzending
  • Achteraf betalen
  • Boven de € 50,00 gratis verzending

Artikelen 1-24 van 104 | Bekijk alle

per pagina
Aflopend sorteren

Altijd een passende elektrische sfeerhaard

Wist je dat Vuurkorfwinkel.nl de grootste Dimplex Dealer is? Bij ons vind je het breedste assortiment aan elektrische sfeerhaarden in verschillende maten en stijlen. Met meer dan 80 producten is er volop keuze en mogelijkheden. Laat je verrassen door het Dimplex assortiment of lees verder over verschillende facetten van het merk.

Grootste Dimplex DealerGrootste Dimplex Dealer

De voordelen van een elektrische haard

Waar elektrische haarden vroeger minder populair waren, bieden ze tegenwoordig veel voordelen. Een groot voordeel is natuurlijk dat je geen schoorsteen of rookkanaal nodig hebt. Je hebt alleen maar een stopcontact nodig. Hierdoor is het ook een goed alternatief voor de duurdere gashaard. Je profiteert van hetzelfde gebruikersgemak, maar het elektrische model is eenvoudiger aan te sluiten. Ideaal wanneer je wilt genieten van het comfort van een haard, maar niet de mogelijkheden hebt zoals bijvoorbeeld in een keuken of badkamer.

Naast het normale huishoudelijk gebruik, zijn elektrische haarden ook zeer geschikt voor ruimtes waar relatief weinig toezicht mogelijk is zoals bijvoorbeeld in horecagelegenheden zoals restaurants, cafés en hotellobbys. En wat denk je van een bedrijfsentree? Het vlammenspel is sfeervol, levensecht, maar geeft geen warmte af. Erg veilig dus. 

Verschil in elektrische haarden

Ben je van plan om een elektrische sfeerhaard aan te schaffen? Denk dan ook alvast na over hoe je de haard wilt plaatsen. Ben je op zoek naar een inbouwhaard, een vrijstaande haard of wil je de haard juist ophangen? In onze webshop vind je  vele modellen.

De prijzen voor elektrische haarden verschillen veel van elkaar. Dit heeft vooral te maken met hoe realistisch het vuurbeeld is. Hoe realistischer het vlammenspel en vuurbeeld, hoe complexer de techniek. Hoe complexer de techniek, hoe kostbaarder de haard. Zo zijn er tegenwoordig bijvoorbeeld elektrische haarden die naast een knisperend geluid ook echt warmte afgeven.

Dimplex sfeerhaarden

Elektrische kachels zijn in vele soorten en maten verkrijgbaar, maar een Dimplex sfeerhaard geeft dat echte, realistisch vlammenspel. Een vlammenbeeld waar je naar blijft kijken.

Met Opti-Virtual®, Opti-myst® en Optiflame® wordt een 3D, zeer realistisch vlammenbeeld gecreëerd. De elektrische haard van Dimplex geven direct het warme gevoel van vuur en sfeer en je hebt alleen een stopcontact nodig. Je kunt hier meer lezen over de verschillende technieken.

Het assortiment elektrische haarden van Dimplex bevat diverse unieke technieken, vele opties en decoratiemogelijkheden. Denk hierbij aan bijvoorbeeld verschillende verlichtingssystemen of schouwen. Er is altijd wel een elektrische haard die past binnen jouw interieur. Bekijk bijvoorbeeld de Dimplex 3-Step Opti-myst 2.0, Dimplex Revillion "36 Firebox of Dimplex Sunningdale Opti-Virtual

Goedkope elektrische haard kopen bij Vuurkorfwinkel.nl

Heb je een mooie elektrische haard gezien op onze website? Dan kun je deze heel eenvoudig online bestellen. Heb je nog vragen over onze elektrische sfeerhaarden? Schroom niet maar neem contact met ons op. Je kunt ons bereiken op telefoonnummer 013-545 19 66 of een e-mail sturen naar info@vuurkorfwinkel.nl.

Lees ook:

Alles voor een sfeervol buitenleven

 • Voor 17:00u besteld, morgen in huis*
 • gratis verzending boven € 50,00
 • Achteraf betalen