Maandelijkse archieven: Juli 2013

 1. Vuurkorfwinkel.nl ook actief in Belgie

  Sinds begin 2013 zijn wij met een nieuwe webshop ook actief in België: www.terrashaardshop.be

  U treft hier vrijwel hetzelfde assortiment aan als bij Vuurkorfwinkel.nl. Ook hier verkopen we een breed assortiment aan traditionele vuurkorven, goedkope terrashaarden en trendy vuurschalen. Uiteraard

  Lees meer »
 2. Esschert BBQ emmer

  De trendy BBQ emmer van Esschert is de zomerhit van 2013!

  Nederland is al dagen in de ban van mooi zomerweer. We hebben er even op moeten wachten, maar nu kunnen we dan eindelijk naar het strand of naar het park. We zijn heel de dag buiten en brengen deze dagen gezellig door met wat vrienden. En wat is er dan gezelliger dan aan het eind van de dag af te sluiten met een leuke barbecue?

  Met deze stevige zinken BBQ emmer van Esschert gaat u een sfeervolle avond tegemoet. U

  Lees meer »
 3. Hoe stook je een goed vuur?

  Allereerst is het natuurlijk van groot belang dat je goed schoon en droog hout gebruikt. Dus geen geverfd of geïmpregneerd tuinhout, geen nat hout en zeker geen plastic of ander afval.

  Om het vuur aan te maken gebruik je dunne aanmaakhoutjes, speciale aanmaakblokjes of een paraffine aanmaakblok. Met name het aanmaakblok (ook wel briket genoemd) werkt snel en effectief. Bovendien is het ook nog eens een hele veilige manier om je haardvuur aan te steken.

  Over het aanmaakblok leg je iets dikkere stammetjes. Zo bouw je langzaam een soort torentje.

  Lees meer »
 4. Op zoek naar een goedkope tuinhaard of leuke vuurkorf?

  Op zoek naar een goedkope terrashaard, trendy vuurschaal of leuke vuurkorf?

   

  Zoek niet langer en bezoek snel www.vuurkorfwinkel.nl

  Bij Vuurkorfwinkel.nl vindt een ruim assortiment traditionele vuurkorven. Maar ook voor een voordelige tuinhaard, trendy vuurschaal of mooie

  Lees meer »
 5. Tips voor veilig barbecueën en open vuur.

  Het is zomer! We kunnen weer lekker buiten eten. Lekker lang barbecueën en ‘s avonds tot laat op het terras blijven zitten met een vuurkorf of tuinhaard aan. Maar een ongeluk zit in een klein hoekje.

   


  Veilig om

  Lees meer »