Leuke kerstpakketten met vuurkorf of vuurschaal

Bent u op zoek naar een kerstpakket met vuurkorf? Dan bent u bij Vuurkorfwinkel.nl aan het juiste adres!

Kerstpakket-vuurkorfAls specialist hebben wij namelijk al jarenlang een uitgebreid assortiment aan kerstpakketten mét vuurkorf. Maar ook allemaal gezellige cadeaupakketten met bijvoorbeeld een vuurschaal of Zweedse fakkel. Deze pakketten zijn erg gewild, want hiermee wordt direct de gezelligheid van de feestdagen ervaren.

Kerstmis is een feest dat met familie en vrienden wordt gevierd. Dan is het toch heerlijk om lekker knus bij elkaar te gaan zitten rondom een vuurkorf? Met name tijdens de feestdagen zullen mensen hier extra van genieten. Geef uw medewerkers daarom dit jaar een heel bijzonder kerstcadeau met de feestdagen.

Waarom een kerstpakket met vuurkorf?

Een kerstpakket met vuurkorf valt ieder jaar opnieuw weer goed in de smaak bij jong en oud! Een vuurkorf staat namelijk synoniem voor warmte en gezelligheid. Het is daarom ook direct een sfeermaker voor tijdens de feestdagen! Het kerstpakket wordt mee naar huis gebracht en iedereen zal zich afvragen waar de vuurkorf of vuurschaal vandaan komt. Uw bedrijf wordt weer even genoemd en uw medewerkers zullen u dankbaar zijn dat u hen dit cadeau heeft gedaan.

Daarnaast is de vuurkorf natuurlijk een veelzijdig product. De korf kan zowel in de winter, als tijdens de zomermaanden gebruikt worden. En het mooie is dat ze in verschillende modellen en prijsklassen verkrijgbaar zijn. De Esschert vuurkorf Straight heeft u bijvoorbeeld al voor € 12,50.

Vuurkorf kerstpakket bestellen

Bij Vuurkorfwinkel.nl vindt u al kerstpakketten vanaf € 14,95. Dit zijn leuke pakketten met bijvoorbeeld een Zweedse fakkel. Voor ieder budget en voor iedere gelegenheid zijn er originele cadeaupakketten te vinden. Kijkt u rustig rond en maak uw keuze.

Daarnaast zijn wij van oudsher sterk in maatwerk. Wilt u een kerstpakket dat volledig naar eigen wens wordt samengesteld? Geen probleem! Wilt u een persoonlijk kaartje toevoegen of een speciale verpakking? Geen probleem, het kan allemaal. Wij regelen dan alles voor u, dus u heeft geen zorgen meer over uw kerstpakket. U hoeft alleen maar te genieten van de voorpret en naar het moment toe te leven waarop u uw medewerkers dit mooie kerstpakket gaat overhandigen.

Kerstpakket zelf samenstellen?

Wilt u dit jaar zelf uw kerstpakketten samenstellen? Ook daarin kunnen wij een rol spelen! Wij kunnen grote aantallen vuurkorven vuurschalen of Zweedse fakkels direct uit eigen voorraad leveren. U geeft aan wanneer u de vuurkorven geleverd wilt hebben en ontvangt ook nog eens een aantrekkelijke korting.

Maar ook voor leuke accessoires of bijpassende lekkernijen kunt u bij ons terecht. Wat dacht u van een gezellig flesje glühwein, marshmallowpinnen of een warme fleecedeken? Allemaal leuke attributen die perfect in een mooi kerstpakket met vuurkorf passen.

Kijkt u rustig rond op onze site en heeft u vragen, dan helpen wij u graag! Onze medewerkers zitten voor u klaar! Bel 013-5451966 of stuur een e-mail naar info@vuurkorfwinkel.nl

Bekijk hier onze vuurkorf kerstpakketten

___________________________________________________________________________________________________