Ga deze kerst naar buiten! Koken op de OFYR of The Bastard

De kerstperiode komt er weer aan. Niets zo gezellig natuurlijk om met familie en vrienden te genieten van een heerlijk kerstmaal. Gezellig samen voor een open haard of in een sfeervol aangeklede ruimte.

Wil je van deze kerst echt unieke feestdagen maken? Laat dan het traditionele kerstmaal voor wat het is en breng je de gezelligheid naar buiten! Het ligt misschien niet voor de hand, maar samen buiten om een mooi kooktoestel maakt van je kerst een unieke kerst. Om echt te zorgen voor een kerstmaal dat je bijblijft, is het echter wel goed om kritisch te kijken naar wat voor kooktoestel je in de tuin gaat zetten.

Breng je keuken naar buiten met de OFYR

najaar

Ben je op zoek naar een multifunctioneel kooktoestel dat naadloos past in elk soort tuin? Dan is de OFYR zeker wat voor jou! De vorm van de OFYR zorgt ervoor dat je gezellig met familie en vrienden om de warmte heen kunt gaan staan, terwijl ondertussen het eten lekker staat te sudderen.

Met de OFYR kun je echt alle kanten op. Een eitje bakken, groenten koken of een stuk vlees grillen: met de OFYR kan het. Een groot voordeel van dit kooktoestel is dat de OFYR super eenvoudig in gebruik is en gemakkelijk schoon te houden is. Daarbij is het materiaal bestendig tegen alle weersomstandigheden, zodat je nagenoeg geen onderhoud hebt.

Ook zijn er handige en mooie accessoires voor de OFYR, zoals een mooi leren schort. Deze is vervaardigd uit hoogwaardig leer met logo detail en verstelbare riem. Dit modieuze schort biedt uitstekende bescherming tegen hitte en gaat er nog beter uitzien met de leeftijd. Voor nog meer kookplezier is er ook een OFYR Grillrooster of een speciale OFYR kookset. Deze set bevat een oliekannetje, drie cederhouten plankjes en een spatel. Met deze decoratieve kookset heeft u de meest essentiële accessoires om gezellig op de OFYR te kunnen kokkerellen.

Grillen, bakken, roken, stoven: het kan allemaal met de The Bastard!

Met de The Bastard combineer je design, kwaliteit én smaak! Dit prachtige, keramische kooktoestel is gemaakt van keramiek, met isolerende eigenschappen en constante luchtverdeling.

Dit zorgt ervoor dat externe weersomstandigheden geen vat hebben op de The Bastard waardoor jouw maaltijd altijd de beste smaak heeft. Grillen, bakken, roken, stoven maar ook slow cooking: het kan allemaal met de The Bastard!

Wat je plannen dus ook zijn, of het nu kortstondig grillen is of langzaamaan garen, met de The Bastard kun je alle kanten op.  Extra handig is dat je temperatuur tot op de graad nauwkeurig kunt bepalen, zodat iedereen een sterrenchef wordt. Voor een heerlijk kerstdiner draai je met de The Bastard je hand dus niet meer om.

Maak er een unieke kerst van

Om de  van komende kerst een van de meest bijzondere feestdagen ooit te maken, is het dus zeker een aanrader om lekker buiten te gaan koken.  De OFYR en The Bastard zorgen er daarbij ook voor dat buitenkoken echt een feest wordt!

Bakken, grillen, braden, stoven én gemakkelijk in onderhoud: de voordelen zijn zo talrijk dat je straks misschien helemaal nooit meer binnen wil koken!