Wow, de OFYR vuurschaal/barbecue!

Ofyr vuurschaal barbecue

De OFYR is een functioneel kunstwerk ontworpen om het buitenleven te verrijken met gezelligheid, warmte, eten en vriendschap.

De OFYR vuurschaal is met zijn eenvoudige, klassieke lijnen praktischer en stijlvoller dan een normale barbecue en past perfect in elke omgeving, van tuin tot chique restaurantterras.

Buitenkoken met de OFYR

Buitenkoken is een feest met de OFYR vuurschaal

Het unieke aan deze schitterende vuurschaal is de massieve, 12 mm dikke bakplaat die boven op de vuurkegel ligt. Op deze plaat maakt u boven traditioneel gestookte haardblokken de lekkerste gerechten klaar. Smeer de plaat in met olie en bakken maar. Buitenkoken zoals buitenkoken bedoeld is….

Buitenkoken met de OFYR vuurschaal barbecue

Met de bijgeleverde spatel maakt u de bakplaat eenvoudig schoon door de vetresten eenvoudigweg in het haardvuur te schrapen. Bovendien nodigt het uit om gezamenlijk rondom het vuur te staan waardoor barbecueën een sfeervol groepsgebeuren wordt.

OFYR vuurschaal barbecue bestellen

De stijlvol vormgegeven OFYR vuurschaal/barbecue is echter niet alleen geschikt om vlees op te grillen, maar ook perfect voor het stoken van een sfeervol haardvuur als de avond wat koeler wordt.

Niet alleen een geweldige blikvanger in de tuin, maar ook zeer geschikt voor horecadoeleinden

Dit Nederlandse ontwerp van mooi cortenstaal kan het hele jaar door worden gebruikt en is verkrijgbaar in diverse maten. De OFYR heeft een innovatief rond ontwerp zodat familie en vrienden onder het genot van een drankje en een gezellig gesprek hun eigen eten kunnen bereiden.

OFYR op horecaterras

Maar ook binnen de horeca geniet de OFYR inmiddels een geweldige naam. Vele restaurateurs hebben ondertussen kennisgemaakt met dit geweldige kooktoestel en vermaken hun gasten op sfeervolle wijze. Op de plaat met een diameter van 100 cm kan probleemloos voor 50 man worden gekookt.

OFYR bij Kuhrhaus

Bekijk ons OFYR assortiment. Deze zijn het hele jaar door te gebruiken en is in verschillende afmetingen verkrijgbaar. Neem voor meer informatie vrijblijvend contact met ons op.