Sfeervolle vuurtafels op gas

Wilt u er ā€™s avonds warmpjes bij zitten en wilt u wat extra sfeer in de tuin? Kies dan voor een mooie vuurtafel. Dit is een prachtige loungetafel met vuur op gas. Laat u inspireren door het veelzijdige assortiment vuurtafels dat u bij ons aantreft. Er zijn vuurtafels in diverse stijlen en kleuren verkrijgbaar.

 

vuurtafel-aanbieding-cocoon-table-sfeer-28

 

Waar let u op bij aankoop van een vuurtafel?

Natuurlijk is het belangrijk dat deze sfeermaker er niet alleen mooi uitziet, maar ook goed past op uw terras of in uw tuin. Van welk materiaal zijn uw andere tuinmeubels gemaakt? Probeer uw aankoop daarop af te stemmen. Vuurkorfwinkel.nl heeft exemplaren in diverse prijsklassen, dus maak de keuze voor de vuurtafel die het beste bij uw wensen past.

Langer genieten met een vuurtafel op uw terras

Vuurtafels hebben een ingebouwde gashaard die aangesloten kan worden op een gasfles van 5 kilo. Deze staat garant voor circa 20 uur warmte. Vuurtafels zijn alleen geschikt voor buitengebruik. Tip: plaats de vuurtafel onder een veranda en de warmte zal langer blijven hangen.

 

cocoon-table-sfeer-vierkant-zwart-3

 

Vuurtafels van Happy Cocooning

De vuurtafels van Happy Cocooning zijn gemaakt van composiet en hebben in een aantal gevallen een mooie betonlook. Heeft u liever een comfortabele vuurtafel van degelijk teakhout, maar met de eigentijdse "look" van steigerhout? Geen probleem! Met de Nice & Nasty vuurtafel van Happy Cocooning tovert u uw terras om tot een trendy loungehoek!

Vuurtafels van Cosi Fires

Van het merk Cosi fires vindt u vuurtafels in twee verschillende maten. De Cosicube wordt gemaakt van Douglas hout en is voorzien van een RVS tafelblad met inbouwhaard.

De Cosidrum is een vuurpot met een mooi strak uiterlijk. Het is een ware eyecatcher op uw terras! Ook de Cosidrum werkt op gas en is verkrijgbaar in maar liefst drie maten en drie kleuren: grijs, antraciet of lime groen.

 

cosidrum_right

 

 

Voor een sfeervolle vuurtafel bent u bij ons aan het juiste adres!

Bent u op zoek naar een vuurtafelspecialist? Een winkel waar u naast een aantrekkelijke prijs ook gedegen advies krijgt? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Het aanbod aan vuurtafels is enorm. U vindt bij ons altijd de vuurtafel die bij uw tuin of veranda past en kunt zo de juiste vuurtafel bestellen. En bestelt u voor 15.00u. dan heeft u uw vuurtafel veelal de dag erna al gratis thuisbezorgd!