De voorbereidingen zijn al weer in volle gang...

Het is juli, hartje zomer en al wekenlang is het droog en warm in Nederland. De mussen vallen van het dak door de warmte en een nieuwe hittegolf kondigt zich al weer aan. Zoals het er nu naar uitziet wordt dit zelfs het droogste jaar sinds 1976.

Het is misschien moeilijk voor te stellen, maar wij zijn bij Vuurkorfwinkel.nl ondertussen al weer druk bezig met de voorbereidingen voor de laatste maanden van het jaar. De maanden november en december staan bij ons voor een groot deel in het teken van de Sinterklaas- en Kerstcadeaus, maar natuurlijk ook van de traditionele kerstpakketten.

Kerstman in magazijnOmdat ons assortiment zich natuurlijk uitstekend leent voor het samenstellen van leuke kerstpakketten, hebben wij het jaar in jaar uit erg druk in deze periode. Een gezellige drukte waar iedere medewerker met veel plezier naar uitkijkt.

Kerstpakket op maat of een door ons samengesteld pakket

Hoewel we van oudsher sterk zijn in het aanbieden van kerstpakketten op maat, willen we u ook dit jaar weer de keuze geven uit een aantal zorgvuldig samengestelde kerstpakketten. Uiteraard weer gebaseerd op het thema “vuur, warmte en gezelligheid” want dat is waar we goed in zijn! Zo kunt u kiezen uit kerstpakketten met vuurkorf, kerstpakketten met vuurschaal of kerstpakketten met Zweedse fakkel.

De vuurkorf of vuurschaal vormt van oudsher de basis van het pakket, maar natuurlijk vullen we de kerstpakketten aan met allerlei leuke sfeerartikelen zoals bijvoorbeeld een Zweedse fakkel, marshmallowpinnen, cacaoblokjes, een flesje gluhwein of andere lekkernijen. Allemaal gezellige artikelen om tijdens de donkere winterdagen direct met vrienden of familie rond een sfeervol vuur te zitten. Want dat is wel één van de kenmerken van onze pakketten; uw medewerker of zakenrelatie kan er tijdens de feestdagen direct gebruik van maken en deze dagen zo nog wat meer warmte en gezelligheid geven.

Bent u op zoek naar een origineel kerstpakket?

Wilt u uw medewerkers dit jaar eens echt verrassen? Bent u op zoek naar een kerstpakket waar zonder enige twijfel echt iedereen veel plezier aan zal hebben, denk dan eens aan een vuurschaal of vuurkorf in het kerstpakket.

U kunt bij ons terecht voor enkele door ons samengestelde kerstpakketten, maar ook weer voor maatwerk. Heeft u in plaats van een kastanjepan liever een popcornpan, liever een flesje glühwijn dan een setje kerstmokken? Géén probleem! Wij denken graag met u mee! Alles is mogelijk en niets is ons te gek!

Stuur een e-mail naar info@vuurkorfwinkel.nl of bel ons op telefoonnummer 013-5451966. Onze medewerkers zitten voor u klaar!

___________________________________________________________________________________________________