Bezoek onze showroom met Koningsdag

Op 27 april is het weer zover: Koningsdag! Heeft u al bedacht wat u gaat doen? Op Koningsdag zijn de meeste mensen lekker buiten. Dus het is altijd hopen op goed weer! De terrassen zitten vol, vrijmarkten worden bezocht, en er is overal een gezellige sfeer. Koningsdag is ook een dag waarop veel mensen lekker willen winkelen.

Bij vuurkorfwinkel is de klant koning en daarom is onze showroom op 27 gewoon geopend!

showroom

 

Creëer een gezellige sfeer in uw tuin

Ofyr-vuurhaard-07

We hebben een aantal heerlijk warme dagen gehad en veel mensen hebben vrij tijdens de meivakantie. Dus we willen allemaal weer naar buiten de tuin in. Het seizoen van buiten eten & drinken, lange avonden in de tuin en genieten van de zon komt weer op gang. Het is nog vroeg in het seizoen en het kan ’s avonds al snel afkoelen. Gelukkig zijn er tegenwoordig vele sfeermakers die van uw tuin een paradijsje maken en ervoor zorgen dat u lange avonden buiten kunt doorbrengen, zonder het koud te krijgen.

Neem met Koningsdag een kijkje in onze showroom en maak kennis met ons uitgebreide assortiment. Zo kunt u bij ons in de showroom de OFYR BBQ bewonderen. Het unieke design van de OFYR maakt het tot een zeer veelzijdig kooktoestel. De kegelvormige vuurschaal heeft een brede, platte rand die fungeert als bakplaat ofwel “plancha”. Vanuit het midden straalt de warmte in een volmaakt vloeiend verloop uit, waardoor één kookplaat meerdere kooktemperaturen heeft.

Wij zijn dé specialist in alles voor sfeervol buitenleven. Naast vuurkorven bieden wij vele andere mooie producten zoals; tuinhaarden, vuurschalen, vuurtafels, barbecues, terrasverwarmers, leuke accessoires en nog veel meer!

Heeft u ook zo’n zin het seizoen? Doe inspiratie op in onze showroom of onze webshop om uw tuin of terras extra gezellig te maken.

TIP: Houd onze Facebookpagina in de gaten. 27 april hebben wij een Koningsdagactie waar een hele leuke prijs mee te winnen valt.

___________________________________________________________________________________________________