La Hacienda; Buitenkoken en relaxen in de tuin

Of u nu gezellig met familie en vrienden wilt buitenkoken of gewoon wilt genieten van een sfeervol haardvuur in de tuin, met de producten van La Hacienda is dat geen enkel probleem. Het assortiment van La Hacienda is enorm uitgebreid en bestaat o.a. uit prachtige tuinhaarden, decoratieve vuurschalen en kleurrijke Mexicaanse haarden. Uiteraard allemaal exclusief verkrijgbaar bij Vuurkorfwinkel.nl

La Hacienda driepootLa Hacienda is van oorsprong een familiebedrijf dat in 1998 in Engeland is ontstaan. Inmiddels is La Hacienda uitgeroeid tot een wereldspeler en zijn we erg blij dat deze kwalitatief hoogwaardige producten al jaren deel uitmaken van ons productassortiment. We lichten er enkele veel gekochte producten voor u uit:

De La Hacienda driepoot

Buitenkoken gaat verder dan barbecueën. Wat te denken van bijvoorbeeld de La Hacienda driepoot. In combinatie met het bijgeleverde grillrooster of een los bij te bestellen gietijzeren sudderpot of barbecuepan is het helemaal “back to basics”. U kookt met een driepoot boven een houtgestookt vuur en ervaart direct de ultieme vrijheid van koken in de natuur.

De La Hacienda vuurschaal Pittsburgh Plancha

Buitenkoken met een vuurschaal Plancha is helemaal “hot”. OFYR was enkele jaren geleden de eerste met de fameuze OFYR Classic 100-100 en introduceerde hiermee een populaire manier van bakken en grillen op een bakplaat.

Juist vanwege de enorme populariteit zijn er diverse varianten op de markt verschenen. Zo kennen we inmiddels de Burni Forno, maar ook de Vuurschaal Pittsburgh Plancha van La Hacienda.

De Pittsburgh Plancha is verkrijgbaar in twee maten en zeer vriendelijk geprijsd. Juist daarom is het een heel leuk alternatief voor de veelal duurdere modellen van andere merken.

La Hacienda terrashaard LisbonDe gietijzeren tuinhaard

Een gietijzeren terraskachel staat erom bekend dat deze veel stralingswarmte afgeeft en juist die hoge warmte-afgifte zorgt er voor dat u gezellig buiten buiten kunt blijven zitten wanneer het wat frisser wordt.

Gietijzeren tuinhaarden zijn er in veel soorten en maten, maar kenmerkend voor dit type buitenhaard is meestal de klassieke uitstraling. Zo zijn de La Hacienda terrashaard Lisbon en de terrashaard Sierra bijvoorbeeld een typische haard van gietijzer.

Een aantal gietijzeren haarden is uitgerust met een grillrooster en wilt u een écht groot exemplaar, dan is de La Hacienda terrashaard Mega waarschijnlijk precies wat u zoekt. Deze haard heeft een hoogte van maar liefst 205 cm en een diameter van 76 cm. Met deze afmetingen heeft u een echte blikvanger te pakken.

De vuurschaal en vuurkorf

Ook op het gebied van traditionele vuurkorven en vuurschalen biedt La Hacienda een uitgebreide keuze.

Zowel de vuurkorf als de vuurschaal is in verschillende materialen verkrijgbaar. Te denken valt bijvoorbeeld aan een vuurschaal van gietijzer of een vuurschaal van cortenstaal. Cortenstaal staat ook wel bekend als weervast staal. Kenmerkend voor Cortenstaal is enerzijds de bruinoranje roestkleur en anderzijds de lange levensduur.

La Hacienda vuurschaal KalaEr zijn echter ook vuurschalen verkrijgbaar in dezelfde kenmerkende roestkleur, maar dan gemaakt van plaatstaal of gietijzer. De prijs voor deze exemplaren ligt meestal wat lager. Populaire vuurschalen van La Hacienda zijn bijvoorbeeld de vuurschaal Kala en de vuurschaal Ipata.

Eenvoudig online bestellen

Bij Vuurkorfwinkel.nl of Terrashaardshop.be bestelt u de La Hacienda producten heel eenvoudig online. Bestelt u op werkdagen voor 17.00u. dan heeft u uw aankoop veelal de dag erna in huis!

Bekijk hier het volledige assortiment van La Hacienda