Vuurkorfwinkel.nl de nummer 1 in Zweedse fakkels!

Zweedsefakkel slice 4-2

Bent u op zoek naar goedkope Zweedse fakkels, dan bent u bij Vuurkorfwinkel.nl aan het juiste adres!

Naast vuurkorven, vuurschalen, vuurtafels, tuinhaarden en alle aanverwante accessoires zijn wij ook de grootste op het gebied van Zweedse fakkels. Of u nu één enkele Zweedse fakkel wilt bestellen of grotere aantallen voor bijvoorbeeld kerstpakketten, bij ons heeft u altijd het grootste aanbod en de beste prijzen!

Grote aantallen bestellen?

Wij leveren al jarenlang Zweedse fakkels aan bedrijven. Of dit nu voor de vulling van een zelf samengesteld kerstpakket is, als relatiegeschenk of als sfeervolle decoratie tijdens een evenement, wij kunnen ook grotere aantallen Zweedse fakkels direct uit eigen voorraad leveren. Veelal betekent dit dat wij de volgende dag bij u kunnen leveren, maar vanzelfsprekend staan wij open voor een andere leveringsdatum.

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Bent u voor uw bedrijf geïnteresseerd in een grotere hoeveelheid Zweedse fakkels, neemt u dan contact met ons op. Bij grotere aantallen kunnen we u een aantrekkelijke korting aanbieden. Bij ons heeft altijd de goedkoopste Zweedse fakkels!

Onze medewerkers zitten voor u klaar en beantwoorden uw vragen graag. U kunt ons tijdens kantooruren bereiken op telefoonnummer 013-5451966.