UITGELICHT: De terrashaard La Luz

Fotoslice herfst dame

De zomer is voorbij en de blaadjes vallen binnenkort al weer van de bomen. Voor veel mensen is de herfst een jaargetijde om lekker naar buiten te gaan. De bomen veranderen van kleur en verliezen hun blad. De kleuren zijn vaak erg rijk, gevarieerd en sprankelend. Zodra het herfst is moet je gewoon lekker naar buiten. Geniet van de kruidige geur in de lucht, de frisse wind en het herfstzonnetje.

Creëer ook tijdens de herfst gezelligheid in de tuin

Ook in uw eigen tuin kunt u een gezellige herfstsfeer creëren. Haal de vuurkorf of vuurschaal te voorschijn en rooster met de kinderen kastanjes of marshmallows. En heeft u een fijne veranda, dan biedt een mooie terrashaard uitkomst. U kunt dan uren langer genieten van het vallend blad.

De terrashaard La Luz

De terrashaard La Luz is één van de populaire tuinhaarden die wij bij Vuurkorfwinkel.nl verkopen. En dat is niet voor niets. Met de terrashaard La Luz haalt u voor een aantrekkelijke prijs een geweldige tuinhaard in huis. Voor slechts € 89,- wordt de La Luz keurig netjes bij u thuisbezorgd. Gratis natuurlijk!

Terrashaard La Luz 140

De terrashaard La Luz is een stalen terrashaard voorzien van een degelijke hittebestendige zwarte coating. Door de hoge pijp wordt de rook netjes afgevoerd en om inregenen te voorkomen is op de kachelpijp een afdakje geplaatst.

Terrashaard La Luz detail 2

Het stookgedeelte heeft een diameter van 47 cm. Hierdoor is het een volwaardige tuinhaard waarin u het gangbare formaat houtblokken prima kunt stoken. Voor een juiste zuurstoftoevoer wordt een rooster bijgeleverd waarop u het haardhout plaatst.

Terrashaard La Luz detail 1

Verleng het buitenseizoen met de terrashaard La Luz

Kortom; Met de terrashaard La Luz wordt het mogelijk om veel meer én veel langer plezier te hebben van de tuin en het terras. Het buitenseizoen wordt door een terrashaard aanzienlijk verlengd!

Klik hier om direct naar de terrashaard La Luz te gaan.