Een pizzaoven is het ultieme "speeltje" voor de culinaire buitenkok!

Een pizza-oven buiten in de tuin of op uw terras? Heerlijk genieten van de lekkerste zelfgebakken pizza’s, zoals ze dat in Italië doen? Met een pizza-oven voor buiten maakt u in een handomdraai een mamma-mia-lekkere pizza. Toch een keer zin in iets anders? Vervang dan de bakplaat door een barbecuerooster en barbecueën maar!

Outtrade pizzaoven buiten

Zelf buiten pizza bakken

Vergeet smakeloze kant- en klare deeghappen uit de supermarkt. Het is toch veel lekkerder (en leuker) om zelf een heerlijke, verse pizza te bakken? Met een pizza-oven voor buiten bereidt u iedere pizza precies zoals u hem zelf het liefste eet. Gaat u voor een knapperige, dunne bodem of een zachte, dikke bodem? Houdt u van lekker veel groente of ben u juist een echte vleeseter? U bepaalt het helemaal zelf.

Pizza-oven buiten: makkelijk in gebruik

Bij vuurkorfwinkel.nl vindt u bijvoorbeeld een buitenoven van het merk Outtrade. Deze pizza-oven voor buiten is van alle gemakken voorzien.  Zo kunt u zelf kiezen of u hout, briketten of houtskool gebruikt. Bang voor rook hoeft u niet te zijn. De schoorsteen van deze pizza-oven is zo lang dat de rook veilig wordt afgevoerd. Geen stinkende kleren dus! Met de temperatuurmeter zorgt u ervoor dat de pizza precies goed is als u hem van het vuur haalt: niet te hard en niet te zacht. Klaar met bakken? Door de hoge kwaliteit van materialen kunt u de pizza-oven gewoon buiten laten staan. Wilt u hem toch liever op een beschut plekje zetten? Door de wieltjes aan de poten rijdt u hem zo naar een andere plek.

Liever barbecueën?

Geen zin in pizza, maar wilt u wel lekker buiten eten?  Geen probleem. Bij deze pizza-oven voor buiten wordt standaard een barbecuerooster geleverd. Vervang de bakplaat door het barbecuerooster en u bent klaar voor een heerlijke zomerse barbecue. Zijn de avonden nog wat koel? Dan tovert u de pizza-oven om tot terrashaard. Zo kunt u lekker nagenieten van de pizza of de barbecue tot wanneer u maar wilt. Roseetje of biertje erbij en uw avond kan niet meer stuk.

5 voordelen van een pizza-oven buiten

1.  Goede afvoer van rook

2.  Kan buiten blijven staan

3. Eenvoudig verplaatsbaar

4.  Temperatuurmeter

5.  Multifunctioneel te gebruiken

 

Bent u klaar voor de zomer? Loopt het water u in de mond bij het idee van al die heerlijke, versgebakken pizza’s en uitgebreide barbecues? Bestel dan nu uw pizza-oven voor buiten. Vuurkorfwinkel.nl wenst u een heerlijke zomer. Buon appetito!