NIEUW in ons assortiment; De Culima Flamma

De Culina Flamma staat garant voor een ongekende gezelligheid in de tuin en biedt talloze functies. Zo is de Culina Flamma te gebruiken als pizzaoven, rookoven, tuinhaard en beschikt hij over een bakplaat. Met de Culina Flamma kunt u dus letterlijk alle kanten op, hij is namelijk ook nog eens eenvoudig verplaatsbaar. Doordat deze buitenkeuken houtgestookt is, creëert u meteen een gezellige sfeer als u het haardvuur aansteekt. Houdt u van gevarieerd koken en culinair genieten? Dan is de Culina Flamma zeker iets voor u!

Culina Flamma 2Pizzaoven of buitenoven

Met de pizzaoven kunt u heerlijke pizza’s maken die een unieke smaak hebben doordat de buitenkeuken houtgestookt is. U kunt echter niet alleen pizza’s maken, in tegendeel, met deze buitenoven heeft u gewoon een volwaardige oven tot uw beschikking. U kunt bijvoorbeeld ook brood, lasagna, appeltaart of een aardappelgratin maken met de Culina Flamma!

Roken en koken

Doordat er aan de Culina Flamma een rookgenerator is toegevoegd kan er zowel warm als koud gerookt worden. Maar deze buitenkeuken biedt zoveel mogelijkheden! U kunt namelijk met een kleine uitbreiding ook gezellig wokken, frituren, soep en pasta koken in uw tuin! Ideaal tijdens de zomeravonden die er al weer aankomen. U kunt lekker buiten zitten terwijl het eten staat te pruttelen….

Barbecueën of bakken

Met de Culina Flamma kunt u ook genieten van een heerlijke BBQ! Door de indirecte warmte kan het vlees niet verbranden en komt er geen fijnstof op uw eten. Met de bijgeleverde bakplaat kunt u bovendien lekker grillen, roerbakken, pannenkoeken of een omelet bakken. Er zijn zoveel mogelijkheden met de Culina Flamma dat u iedere avond iets anders kunt eten!

Sfeervolle buitenhaard

Als klap op de vuurpijl is de Culina Flamma ook te gebruiken als buitenhaard. Voor gezellige avonden in de tuin creëert u met deze buitenhaard een sfeervolle ambiance in uw tuin. Schenk een glaasje in, zak nog eens lekker onderuit in uw stoel en geniet van de bewegende vlammen.

Gemaakt van hoogwaardige materialen

De Culina Flamma is van een hoogwaardige kwaliteit waar u jarenlang plezier van zult hebben. De haard is aan de buitenzijde gemaakt van 1,5 mm dik staal en voorzien van een zwarte, hittebestendige coating (tot 600 graden). Aan de binnenzijde is er sprake van een dubbele wand van cortenstaal. De stalen deur aan de voorzijde is 2 mm dik en voorzien van een houten handvat. Na gebruik kunt u de bakplaat afdekken met de scharnierende deksel. En door het compacte formaat van de buitenkeuken past deze zonder probleem in iedere tuin.

Kortom; Met de Culina Flamma haalt u niet zomaar iets in de tuin. Van deze multifunctionele tuinhaard zult u vele jaren genieten!

Lees hier meer over de Culina Flamma.