Wist u dat u bij ons ook terecht kunt voor originele kerstpakketten of leuke kerstcadeaus?

Banner kerstpakketten

Vuurkorfwinkel.nl levert al jarenlang kerstpakketten aan bedrijven. Inmiddels zijn we al weer druk bezig met de samenstelling van originele kerstpakketten voor 2015. En natuurlijk zijn de pakketten weer gebaseerd op het thema "Vuur, warmte en gezelligheid". Want dat is waar we goed in zijn!

Originele kerstpakketten met vuurkorf of vuurschaal

Wilt u uw medewerkers of relaties dit jaar eens echt verrassen met een origineel kerstpakket? Neem dan snel contact met ons op of bekijk de vele mogelijkheden. Vuurkorfwinkel.nl levert een vijftal standaard kerstpakketten in verschillende prijsklassen. Het goedkoopste kerstpakket begint al bij een prijs vanaf € 29,95.

Maatwerk kerstpakketten

Wilt u liever maatwerk? Geen probleem! Ook dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij stellen in overleg met u een kerstpakket samen dat volledig op uw wensen is aangepast. Eigenlijk is alles mogelijk. Desnoods gaan we voor u op zoek naar het gewenste artikel. Niets is ons te gek!

Kerstpakketten voor zakenrelaties

Of u nu een kerstpakket met vuurkorf of een kerstpakket met vuurschaal in gedachten heeft, voor relatiegeschenken bent u bij Vuurkorfwinkel.nl ook aan het juiste adres! We kunnen deze kerstpakketten bijvoorbeeld aanvullen met een lekker flesje gluwein, een fleece dekentje, chocomel of marshmallows. U verrast uw relaties in ieder geval met een aantrekkelijk geschenk waarmee men direct gezellig met het hele gezin van kan genieten. Zelfs de lucifers of een aanmaakbriket kunnen we aan het pakket toevoegen…

Ook voor kerstcadeaus naar Vuurkorfwinkel.nl

Naast de vele mogelijkheden op het gebied van goedkope kerstpakketten bieden we natuurlijk het hele jaar door een enorm assortiment aan leuke en praktische accessoires voor het branden van een vuurkorf, vuurschaal, tuinhaard of open haard. Wat dacht u bijvoorbeeld van een leuke popcornpan, marshmallowpinnen of een haardgereedschapset? Origineel, handig en betaalbaar. U betaalt bij ons nooit teveel en de ontvanger zal een dergelijk kerstkado met enthousiasme ontvangen!

Heeft u nog vragen of wilt u een vrijblijvende offerte voor kerstpakketten?

Bel ons dan snel op telefoonnummer 013-5451966 of stuur ons een e-mail. Onze medewerkers zitten voor u klaar en helpen u graag!