Vaderdag tips}

Wat ga jij jouw vader geven? Of weet je nog niks? Wij geven 3 leuke Vaderdag tips!

Zondag 20 juni is het alweer Vaderdag. Verras je vader met een van deze leuke cadeaus.

1. Geef een stoere vuurkorf met barbecue optie cadeau

Is jouw vader een echte barbecue fanaat en houd hij van een lekker stuk vlees op zijn tijd? Dan kun je hem verrassen met de stoere vuurkorf van BonFeu, de BonVes!

Met deze gezellige en stoere vuurkorf van het merk BonFeu creëer je een gezellig avondje in de tuin. De vuurkorf is verkrijgbaar in twee formaten (34 of 45), en in een zwarte of roestlook uitvoering. Door het geperforeerde staal heb je een prachtig zicht op de sfeervolle vlammen en geniet je van de warmte die de vuurkorf rondom uitstraalt. De BonVes kun je ook gebruiken om een lekker stukje vlees op klaar te maken met de bijgeleverde BBQ-grill of speciale plancha bakplaat die je er los bij kunt bestellen.

>> Bekijk hier de BonVes 34 vuurkorf

>> Bekijk hier de BonVes 45 vuurkorf

Nu we het toch over stoere vaders hebben, dan is deze DrumGrill vuurkorf en barbecue ook niet te missen! Met deze barbecue maak je niet alleen lekker eten klaar, het is ook een echt statement van mannelijkheid. De Drumgrill is een olievat dat omgebouwd is tot barbecue, hier haal je echt een uniek meubel mee in huis. De DrumGrill is verkrijgbaar in twee maten en is een echt collectors item voor stoere vaders. Bekijk de DrumGrill hier.

2. Verwen je vader met een robuuste MOODZ vuurschaal in corten staal

De MOODZ vuurschaal is een leuk Vaderdag cadeau voor in de tuin. De schaal is gemaakt van 3 mm dik Corten staal (of RVS) en zorgt voor een gezellige zomeravond. Wil je een tof cadeau voor Vaderdag waarmee je gezellig met familie en vrienden marshmallows kunt roosteren? Zoek dan niet verder. Deze MOODZ vuurschalen zijn verkrijgbaar in verschillende diameters (60 cm, 80 cm, 100 cm, 120 cm en 150 cm) en zijn er ook in RVS. Bekijk de MOODZ vuurschaal hier.

3. Geef hem wat leuke accessoires voor tijdens het barbecueën cadeau

Heeft jouw vader al een barbecue of zoek je een goedkoper cadeau? Dan hebben wij wat leuke accessoires voor je op een rij gezet.

- Met de BonFeu spatel kan jouw vader lekker gaan buiten koken

- Heeft jouw vader al een BonFeu tuinhaard of vuurkorf? Dan kan een speciale plancha bakplaat nog een leuke toevoeging zijn! Voor de meeste BonFeu haarden is er namelijk nog een speciale bakplaat gemaakt waarmee je heerlijk kan buitenkoken.

- Ook kan een zweedse fakkel een leuk cadeau zijn. Maak er bijvoorbeeld een leuke set van met marshmallows en marshmallow pins en stel voor om samen een avondje lekker marshmallows te roosteren.

- En last but not least verkopen wij ook leuke schorten om aan te doen tijdens het buiten koken. Het BBQ schort van Esschert is een supertof cadeau met zijn 4-delige gereedschapset. Ook heeft OFYR een echt leren schort waarmee je de OFYR liefhebber zeker een plezier doet, verkrijgbaar in zwart of bruin.

 

Hopelijk heb je nu genoeg Vaderdag inspiratie om een leuk cadeau te kopen. Kom je er toch niet helemaal uit? Dan helpen wij je natuurlijk graag. Je kunt contact opnemen via info@vuurkorfwinkel.nl of bellen naar 013 545 19 66.

Fijne Vaderdag!