OFYR: de magie van buiten koken!

De OFYR is een schitterend en functioneel kunstwerk, gemaakt om in de buitenlucht heerlijk op te koken & grillen. Lekker even met het gezin, of juist met een grote groep vrienden en familie om u heen. Het innovatieve, ronde ontwerp is ook ideaal om met meerdere personen tegelijk te gebruiken. Bent u klaar met koken en grillen? Dan gebruikt u de OFYR als sfeervolle buitenhaard. Deze ware eyecatcher zorgt voor warmte en gezelligheid. Iets wat uw familie en vrienden vast kunnen waarderen! Heerlijk samenzijn onder het genot van een hapje en een drankje. Mooie, fijne verhalen, kijkend naar het knisperende vlammenspel. De OFYR is een absolute must have voor nog meer onvergetelijke avonden!

OFYR BBQ Grill

Kegelvormige vuurschaal

Vanuit het midden steekt u de OFYR aan en straalt de warmte in een vloeiend verloop uit. Hierdoor heeft één kookplaat meerdere kooktemperaturen. De plaat wordt door het houtvuur in de vuurschaal opgewarmd tot wel circa 300˚C. Als kookfanaat bereid u hier de lekkerste gerechten op. Een prachtig stuk mals vlees, overheerlijke vis en ander lekkers bakt niet aan, schroeit onmiddellijk dicht en blijft buitengewoon "juicy".

Ook ’s winters te gebruiken

De OFYR is stijlvol, praktisch en heeft een natuurlijk ontwerp met strakke lijnen. Een bijzonder fraaie toevoeging op iedere locatie. Van tuin tot restaurant en van terras tot strandtent. Het veelzijdige kooktoestel is vrijwel overal te gebruiken. De houtgestookte vuurschaal geeft binnen een straal van twee meter prettige warmte af. Hierdoor is de OFYR ook ’s winters te gebruiken!

Nagenoeg onderhoudsvrij

De OFYR is super makkelijk schoon te maken en nagenoeg onderhoudsvrij. Etensresten en overtollige olie schuift u met een spatel eenvoudig in het vuur. Nog even de plaat afnemen met een vochtige doek en binnen no-time is hij weer klaar voor gebruik. Nodig u vrienden en familie maar vast uit!

Enkele voordelen van de OFYR op een rij:

1. Functioneel, stijlvol en natuurlijk design

2. Te gebruiken als haardvuur en BBQ

3. Absolute eyecatcher op iedere locatie

4. Makkelijk schoon te maken en eenvoudig te onderhouden

5. Geschikt voor kleine en grote gezelschappen

6. Eenvoudig verplaatsbaar: driedelig opgebouwd

7. Gemaakt van duurzaam cortenstaal

8. Verkrijgbaar in verschillende afmetingen (diameter van vuurschaal)

Vervaardigd van duurzaam cortenstaal

De OFYR kunt u in alle weersomstandigheden buiten laten staan. De sokkel en vuurschaal van de OFYR zijn namelijk gemaakt van een koperhoudende staalsoort. Een prachtige, bruinoranje roestkleur en een lange levensduur zijn kenmerkend. Dankzij het driedelige modulaire ontwerp verplaatst u de OFYR met het grootste gemak. De kookplaat, vuurschaal en sokkel kunnen namelijk afzonderlijk opgetild en verplaatst worden. In de kegel zit een gat van 2 cm waardoor het regenwater netjes wegloopt.

De OFYR is verkrijgbaar in verschillende afmetingen

ofyr_oliekannetje_ofyr_1620-1_2_1_2

De diameter van de vuurschaal zijn er in verschillende afmeteingen. Verder is er een speciaal OFYR kookboek beschikbaar. Leuk om eens cadeau te doen tijdens een verjaardag. Ook bijbehorende producten zoals een leren schort, handschoenen, houttas, kookset, spatels, cederhouten plankjes en speciale tangen zijn eenvoudig te bestellen. Zin in smaakvolle en onvergetelijke avonden met familie en vrienden? Bestel de OFYR vandaag nog!

Heeft u vragen? Neem dan vrijblijvend contact op of kom de OFYR bekijken in onze showroom. Onze enthousiaste medewerkers vertellen er graag meer over!