Bij Vuurkorfwinkel.nl het grootste assortiment tuinhaarden van Nederland

Als u op zoek bent naar een geschikte tuinhaard voor op uw terras, dan bent u bij Vuurkorfwinkel.nl aan het juiste adres. Bij ons vindt u namelijk het grootste online aanbod tuinhaarden van Nederland en België.

ColoradoDe komende maanden kunnen we weer volop genieten van het buitenleven. Heerlijk relaxen in de tuin, lekker tuinieren en ‘s avonds gezellig buitenkoken. Maar als het later op de avond wat afkoelt, dan is het vaak een teleurstelling om weer naar binnen te moeten. Een comfortabel tuinhaard kan dan zeer aangenaam zijn. Daarnaast zorgt een tuinhaard natuurlijk voor een gezellige ambiance door de bewegende vlammen.

Tuinhaard van cortenstaal of gietijzer? De keuze is enorm groot!

Doordat de tuinhaard zo’n sfeerbepalende factor is, is het zaak dat u van te voren nagaat waarvoor u de haard wilt gebruiken en waar u de haard wilt plaatsen.

Ook de keuze van de toegepaste materialen is bepalend. Er zijn tuinhaarden van cortenstaal, tuinkachels van gietijzer, maar ook haardjes van bijvoorbeeld klei. Dit zijn de zogenaamde Mexicaanse haarden. Kleurrijke haardjes die een Mediterrane sfeer in de tuin brengen.

De persoonlijke voorkeur zal uiteindelijk bepalend zijn. Wilt u een haard met een hippe, moderne look of toch liever iets klassiekers? Het kan allemaal!

De traditionele vuurkorf als alternatief

Met een vuurkorf creëert u weer een hele andere sfeer. Bij de vuurkorf is het vuur aan alle kanten zichtbaar door de spijlen. De kans dat er wat hout en as uit de korf vallen is natuurlijk wat groter, maar dat is eventueel op te lossen door er een asopvangplaat onder te leggen.

De vuurkorf is heel het jaar door te gebruiken en wordt ook vaak ’s winters gebruikt. Dan staat u met vrienden gezellig rondom een vuurkorf een lekker glaasje gluhwein of warme chocomel te drinken. Erg gezellig tijdens bijvoorbeeld de Kerstdagen!

la-hacienda-vuurschaal Pittsburgh-55576Een vuurkorf ook als barbecue gebruiken

Een vuurkorf is vooral bedoeld voor het creëren warmte en sfeer, maar natuurlijk kunt u boven het vuur ook marshmallows of worstjes roosteren. Er zijn tegenwoordig hele handige worstklemmen of marshmallowpinnen te koop. Zelfs een tosti ijzer of wafelijzer is tegenwoordig speciaal voor buiten verkrijgbaar.

Wilt u echt barbecueën, dan zijn er ook vuurkorven met een grillrooster verkrijgbaar. U begint gezellig met het grillen van een stukje vlees en sluit af met een borreltje rond de vuurkorf. Handig en heel gezellig!

Met een vuurschaal creëert u een ouderwets kampvuur

De naam zegt het al. De vuurschaal is een grote schaal die op pootjes of een voet is geplaatst waardoor het vuur van alle kanten prachtig zichtbaar is. Het gebruik van een vuurschaal doet denken aan het stoken van een ouderwets kampvuur.

Als u een vuurschaal wilt kopen, dan bemerkt u al snel dat het aanbod enorm groot is. Het gaat in dit geval ook echt weer om persoonlijke smaak. Gaat uw voorkeur uit naar een gietijzeren vuurschaal of heeft u toch liever een vuurschaal van cortenstaal? Zoekt u een ronde vuurschaal of een vierkante? Voor elke tuin is er wel een passend model.

easy-fires-vuurtafel-sky-vierkant-witHet comfort van een vuurtafel op gas

Ook vuurtafels zijn gemaakt om van de mooie momenten in het leven te genieten. Genieten van een glas goede wijn, een interessant boek of een aangenaam gesprek. Samen met vrienden en familie of heerlijk alleen op uw eigen terras.

Een vuurtafel is voorzien van een gashaard en is heel comfortabel in gebruik. Elke haard is voorzien van een elektronische ontsteking waarmee u de gashaard heel eenvoudig ontsteekt. Veilig, comfortabel en gemakkelijk. Tijd om te genieten!

De vuurtafel was oorspronkelijk aan de buitenzijde van prachtig composiet, maar inmiddels zijn er vuurtafels van aluminium, vuurtafels met een prachtige teakhouten afwerking en vuurtafels van cortenstaal. Bovendien zijn de tafels in vele kleuren en afmetingen verkrijgbaar. En wilt u uw eigen tuintafel ombouwen naar een sfeervolle vuurtafel, dan kunt u bij ons ook terecht voor een fraaie inbouwbrander.

Kortom; ook op dit vlak is de keuze weer enorm groot. Wij kunnen ons daarom voorstellen dat u de vuurtafel graag vooraf even bij ons in de showroom wilt bekijken voordat u een definitieve keuze maakt. De koffie staat voor u klaar!

Elektrische Terrasverwarmer kopen?

Bent u niet zo’n liefhebber van een houtgestookt vuur, maar wilt u wel de frissere avonden te lijf gaan? Dan zou ook een elektrische terrasverwarmer een oplossing kunnen zijn. Deze terrasverwarmers geven binnen no-time een comfortabele warmte af en bevestigt u aan de wand of het plafond van bijvoorbeeld uw veranda. Een druk op de knop (van de vaak meegeleverde afstandsbediening) is voldoende om tot in de late uurtjes op uw terras te kunnen blijven zitten.

Eurom flame heater sfeer 1Wilt u wat flexibeler zijn, dan zou een gasheater een prima alternatief kunnen zijn. Deze verplaatst u gewoon naar de plek waar de warmte gewenst is. U moet wel af en toe even een gasfles vervangen, maar de warmte-afgifte is enorm hoog. Voorbeelden van dit soort terrasverwarmers op gas zijn bijvoorbeeld de Eurom THG 14000, de Flame heater en de Lounge heater.

Ook het aanbod in elektrische terrasverwarmers of gasheaters is groot. Natuurlijk zijn er verschillen in kwaliteit, maar bij Vuurkorfwinkel.nl hebben wij gekozen voor de kwalitatief hoogwaardige merken Eurom, Sunred, Schwank, Solamagic en Faber.

Heel eenvoudig online bestellen bij Vuurkorfwinkel.nl

U ziet wel, bij Vuurkorfwinkel.nl hebben we alles voor sfeervol buitenleven. Of u nu wilt buitenkoken op een OFYR, op zoek bent naar een mooie gasbarbecue of het comfort zoekt van een elektrische sfeerhaard, u kunt bij ons terecht.

Vrijwel alle artikelen hebben wij zelf op voorraad waardoor wij dezelfde dag nog kunnen versturen. En wilt u liever eerst even bij ons in de showroom langskomen, dan hebben wij de koffie voor u klaar staan en beantwoorden onze medewerkers graag al uw vragen.