Vier de feestdagen in eigen tuin

feestdagenGezellig rond het vuur, hapje en een drankje erbij en ultiem genieten van een heerlijke sfeer? Wie wil dat nou niet? Pak het dit jaar eens helemaal anders aan en vier de feestdagen buiten. In uw eigen tuin rondom de vuurkorf met familie en vrienden.

Winterse sfeer en warmte tijdens de feestdagen

De feestdagen buiten vieren is niet voor iedereen gebruikelijk, maar wel heel gaaf! En wat houdt u tegen? De winters zijn tegenwoordig warmer en er zijn een hoop producten om het toch warm en aangenaam te houden. Eten, drinken, vuur, warmte, het gezelschap van vrienden en familie, alles om heerlijke feestdagen te beleven in uw eigen winter wonderland.

Met een paar hulpmiddelen heeft u het heerlijk warm in uw tuin. Natuurlijk begint het met lekkere warme kleding. Zit u lang stil, dan zijn een terrasverwarmer en een fleecedekentje een goed redmiddel. Of steek een vuurkorf aan en ga hier met z’n allen omheen staan. Zet voor extra sfeer, warmte en gezelligheid nog wat Zweedse fakkels in uw tuin.

Het feestdagen tuinfeest kan bijna niet meer stuk. U geniet van een glaasje glühwein, de kinderen van warme chocolademelk. Gooi er nog een extra schepje gezelligheid bovenop! Ga lekker marshmallows roosteren boven de vuurkorf. Een gegarandeerd succes bij de kinderen.

Winterse BBQ op de OFYR

ofyr-classic-100-100-outdoor-cooking-cooking-grillDe feestdagen zijn er om te genieten van elkaar en allerlei lekkere hapjes en drankjes. Een bbq past hier perfect bij. Om het feest helemaal compleet te maken verzorgt u de BBQ op de OFYR vuurschaal. Een vuurschaal op een sokkel met een grote ronde bakplaat. Hier kunt u met z’n alle rondom heen staan en uw maaltijd bereiden. Ga voor heerlijk seizoensvlees zoals eendenborst of hert. Maar ook grillworst, steak en sateetjes doen het altijd goed. Voor wat vitamientjes kunt u wortels met honing roosteren, uien poffen of appels op een stokje karamelliseren. Zin om eens lekker in de buitenlucht te kokkerellen? Met de OFYR worden het feestdagen om nooit te vergeten.

___________________________________________________________________________________________________