Met de OFYR een gezellig en sfeervol kerstdiner

kerstboom1De gezellige kerstdagen komen er weer aan en dat is de tijd om heerlijk bij elkaar te zijn. Het huis wordt versierd en de kerstboom wordt opgetuigd. Heeft u al een idee wat de plannen zijn met het kerstdiner? Wat dacht u van een sfeervol kerstdiner zelf bereiden op een OFYR BBQ?

Kerst is een tijd waar vaak lang naar wordt uitgekeken en waarvoor al ruim van te voren plannen worden gemaakt. Het is een ideale gelegenheid om gezellig met familie en vrienden samen te zijn en te genieten van de quality time in een vaak druk leven.

Veel mensen maken van de gelegenheid gebruik om elkaar te verwennen met mooie kerstcadeaus, de mooiste kleding wordt aangedaan en ook voor het kerstdiner wordt bijna letterlijk alles uit de kast gehaald. Weet u al wat de plannen zijn voor dit jaar? Het is een jaarlijkse uitdaging.

Eet u binnenshuis of buitenshuis tijdens de kerst?

 

Het kerstdiner is vaak één van de hoogtepunten van de kerstdagen. Als iedereen gezellig bij elkaar is, moet er toch iets extra lekkers op tafel komen. Kiest u voor de traditionele kalkoen, het altijd gezellige gourmetten, of kiest u voor een luxe meergangen diner.

Mensen staan urenlang in de keuken om de heerlijkste gerechten te bereiden. Er zijn mensen die dit heel erg leuk vinden en dit graag doen, anderen verlangen vanaf het moment dat de eerste pan uit de kast komt al naar het idee om volgend jaar buitenshuis te gaan eten.

Maar wat dacht u van een gezellig kerstdiner in uw eigen tuin? Met de OFYR vuurschaal eet u letterlijk buiten de deur, maar heeft u toch de gezelligheid van een huiselijke sfeer. Maak van uw tuin een sfeervol paradijsje en geniet van een uniek sfeervol kerstdiner.

Een OFYR maakt koken leuk

Een OFYR is een zeer veelzijdig kooktoestel met een uniek design om buiten te gebruiken. De kegelvormige vuurschaal heeft een brede, platte rand die te gebruiken is als multifunctioneel kookoppervlak. Het is dé nieuwe dimensie in outdoor cooking. Bakken, grillen, roken, garen, flamberen… alles is mogelijk op de OFYR barbecue.

Dit kooktoestel maakt koken écht leuk. In plaats van te bepalen wie het kerstdiner moet maken,ofyr bakplaat wordt het nu een strijd wie het kerstdiner mag maken. Nog leuker is om het gezellig samen te doen en samen in deze sfeervolle setting van het resultaat te genieten.

De OFYR voor een sfeervol kerstdiner

De OFYR heeft als grote voordeel dat deze het hele jaar gebruikt kan worden. Hij heeft een houtgestookte vuurschaal die een heerlijke warmte afgeeft. Het hout wordt opgeslagen in de kegel waardoor er geen warmte verloren gaat maar wordt doorgegeven aan de bakplaat. Kies dit jaar eens voor een originele kerstbarbecue met de OFYR. Met zijn alle gezellig en sfeervol  rondom de bakplaat uw maaltijd bereiden. Plaats in uw tuin nog wat Zweedse fakkels en laat de kinderen marshmallows roosteren boven een vuurkorf, zo maakt u van uw tuin een waar winterparadijs . Deze kerst zal niet snel vergeten worden en de kans is groot dat uw gasten volgend jaar graag bij u terugkomen.

 

___________________________________________________________________________________________________