De Barbecook Otto rookoven
Roken in vier eenvoudige stappen met de rookoven Otto
Heeft u geen ervaring met het roken van vlees of vis? Geen probleem, gewoon doen! De rookovens van Barbecook zijn echte alleskunners: u gebruikt ze voor koud of warm roken. En of het nu gaat om zalm, forel of een stuk wild, deze gebruiksvriendelijke smokers helpen u het gewenste resultaat te behalen.
Geniet van hun eenvoud in gebruik en experimenteer met verschillende bereidingen en de verschillende soorten Barbecook rookchips (warm roken) of Barbecook rookmot (koud roken) voor de ultieme smaaksensatie.
Met deze elektrische rookoven heeft u in slechts 4 eenvoudige stappen een heerlijk gerookt visje.
Stap 1 - Week de rookchips in water
Stap 2 - Leg een handvol geweekte rookchips in de lade
Stap 3 - Plaats uw stuk vlees of vis op de rooster en sluit de Otto
Stap 4 - Steek de stekker in het stopcontact, sit back, relax en laat de Otto zijn werk doen!
Bent u nog op zoek naar een origineel Sinterklaascadeau of misschien wel een kerstcadeau? Dan is de Barbecook Otto rookoven zonder twijfel een leuk geschenk voor de ultieme hobbykok. Lees hier meer over deze geweldige rookoven.
__________________________________________________________________________________________________